FC Fredericias Kristian Kirkegaard var frustreret efter endnu et nederlag uden mål til følge.

Fredag aften tabte det fredericianske mandskab med 1-0 på udebane til FC Helsingør. FC Fredericia prøvede alt hvad de kunne, men ind kom bolden ikke, og derfor endte det med det tredje nederlag ud af tre mulige i 1. division i kalenderåret 2021.

– Det er helt klart frusterende, specielt som offensivspiller og også det ikke at have scoret. En ting er, at vi  ikke skaber det vi skal, men en anden ting er, at vi ikke putter den ind, når vi har chancen, og så har ikke tur i den for tiden, siger Kristian Kirkegaard.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Agon Mucolli blev solgt i vinterpausen, og det kan være en del af forklaringen på de offensive problemer.

– Jeg tænker ikke på, at Agon er smuttet. Jeg tænker på hvad jeg kan gøre for holdet, og det er rigtigt, at vi mangler og finde en rytme, men det skal nok komme, siger Kirkegaard, der er klar i mælet, når spørgsmålet drejer sig om at slutte i top-6:

– Jeg tror, at vi nok skal finde rytmen og vi kommer i top-6, siger han kontant.

FC Fredericia bragede afsted i træningskampene i opstarten og vandt fire ud af fire kampe, men det billede er vendt helt på hovedet nu, når der er kommet point på spil.

– Jeg tror ikke, at det er første gang man ser det. Det kan være misvisende, og der kan være mange forklaringer på det, konstaterer Kristian Kirkegaard.

FC Fredericia indtager med nederlaget sjettepladsen i 1. division. Vinder HB Køge deres kamp mod Vendsyssel glider FC Fredericia ned på syvendepladsen.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer