Frøs Sparekasse i Erritsø har fået ny filialdirektør. Det er den 56-årige Ole Andreasen med hele 31 års anciennitet i koncernen, der overtager stafetten fra Danny Herløv Andersen.

Ole Andreasen startede på Frøs’ hovedkontor i Rødding tilbage i 1986. Sidenhen var han med til at starte en afdeling op i Vejen, så Vejle og nu altså Fredericia.

“Jeg glæder mig til opgaven, som bliver at drive Frøs Sparekasse videre i Erritsø. Vi har fået en god start i byen, og et godt fundament, som vi skal bygge videre på. Det er et cadeau at få lov at være en del af afdelingens fremtidige vækst. Og vores placering i Erritsø er unik. Vi er den eneste bank, der er tilbage”, siger Ole Andreasen til Fredericia Avisen og fortsætter:

“Vi sætter en ære i at betjene kunderne og servicere dem individuelt. Vi arbejder ikke nogle firkantede kasser. Vores kunder er unikke. Det kan jeg godt lide”.

Privat er han gift med Lone, også på 31 år. De har sammen tre sønner på 27, 30 og 33 år. Parret bor i Vejen, men har sat deres hus til salg, da de påtænker at flytte til området.

Ole Andreasen har selv spillet meget fodbold, men også badminton har fanget hans interesse. Han glæder sig derfor til at se fodbold og håndbold i byen, samt følge byens fremtidige udvikling.