I disse dage løber InnoCamp af stablen i Fredericia Idrætscenter. En af de virksomheder der deltager i lokale Frishop.dk. Fredericia Avisen har taget en snak med den lokale virksomhed.

Tirsdag omkring middag triller bilen ind på parkeringspladsen ved det store grønne Frishop.dk skilt. Jeg bliver mødt af en storsmilende Mogens Rasmussen, der er kundeservicechef i Frishop.

Mogens fortæller, at der triller 2 busser med over 100 unge mennesker ind på parkeringspladsen. De skal vises rundt på det store lager, og blive klogere på den udfordring Frishop.dk har stillet dem.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia Avisen

De deltage virksomheder til InnoCamp har fået til opgave, at stille eleverne overfor en problemstilling. Frishop.dk har stillet eleverne følgende udfordring: Hvordan kan vi bedst sende følsomme varer, så de kommer frem i hel og pæn tilstand?

En opgave Mogens Rasmussen glæder sig til en løsning på:

“Vi oplever et stort antal reklamationer på eksempelvis maling. Det bliver en stor fornøjelse at se, hvordan eleverne kan bidrage til et fald i reklamationer.”

Mogens Rasmussen glæder sig over de unges engagement:

“Det er dejligt, at så mange unge mennesker bruger deres tid på, at hjælpe os. Vi er glade for de mange ideer og inputs vi får – der er mange gode ideer i blandt”

Efterhånden nåede vi klokken 13 og busserne trillede ind på pladsen. Ud af bussen vrimlede det med unge mennesker, der blev mødt af Mogens Rasmussen på Frishop.dk’s lager på Røde Banke.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia Avisen

Kim Stewen og Mogens Rasmussen startede med en kort introduktion til firmaet, hvor de fortalte om deres nyligt åbnede butik på Bødkervej i Fredericia.

Eleverne fik lov at stille spørgsmål, der gik på alt fra reklamationsprocent til fragtomkostninger. Især den meget høje reklamationsprocent på maling overraskede de mange elever.

Efterfølgende gik turen til lageret, hvor lagerchef Kim Stewen præsenterede eleverne for et par af de mest problematiske emner: Maling, gardiner og postkasser.

Eleverne så nøjsomt til, imens Stewen viste hvordan den nuværende indpakning er – og fortalte hvilke udfordringer de står overfor.

Alle de mange elever på InnoCamp er samlet i Fredericia Idrætscenter
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia Avisen

Med en grundig gennemgang fra Mogens og Kim er eleverne rustet til, at finde de bedst mulige løsninger til Frishop.dk. De skal præsentere ideerne til Kim Stewen og Mogens Rasmussen ved afslutningen på InnoCamp på torsdag.