Fredericianske Camilla Alrøe Okoitle sang sig her til aften sammen med de øvrige medlemmer af gruppen SWAY ind i dommer Ankerstjernes hjerte, og sikrede sig en plads i livesshowene i TV2s underholdningsprogram X Factor 2020.

Gruppen blev sammensat her til aften, og med den 18-årige fredericianer er de nu klar til at indtage danskernes hjerte, når 2020-sæsonens liveshow starter.

SWAY blæste Ankerstjerne bagover med deres første optræden, hvor de både sang og rappede.

Ankerstjerne valgte at fjerne to stole til “five chair challenge”, hvilket gav ham muligheden for at skabe to grupper af de soloartister i stedet. Som altid får nogle af deltagerne, som er blevet smidt ud i løbet af programmet chancen som gruppe.

Pigegruppen består af Tiffany på 15, Roya på 16 og Miriam på 17 år og Fredericias Camilla på 18 år.

Alle fire piger stillede op som soloartister i den unge kategori. Miriam nåede til “five chair challenge”, hvor hun og makkeren Simone blev fravalgt af Ankerstjerne. Men nu deltager hun sammen Camilla og de andre som gruppen SWAY.

Thomas Blachman er mentor for kategorien 15-22, Oh Land er mentor for over 23, mens Ankerstjerne blev mentor for grupperne, som den unge fredericianer er med i.

X Factor 2020 er anden sæson på TV2 og i alt 13. gang, at den populære sangkonkurrence løber over skærmen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer