Allerede fem måneder inden PRINSEN AF EGYPTEN har verdenspremiere på Fredericia Teater den 6. april 2018, er der solgt flere end 10.000 billetter. Derfor vælger teatret nu at forlænge med en uges ekstra forestillinger i Fredericia – nu frem til og med den 13. maj 2018. Billetsalget starter i dag klokken 10.00.
Fredericia Teater er desuden snart klar til at løfte sløret for de næste store forestillinger.

Den 6. april 2018 har Fredericia Teaters nye forestilling PRINSEN AF EGYPTEN – eller THE PRINCE OF EGYPT – verdenspremiere, og interessen for at opleve DreamWorks Animations tegnefilmssucces i Universals musicalformat har været stor. Over 60 procent af billetterne er allerede revet væk, og det får Fredericia Teater til at forlænge med yderligere en uges forestillinger.

Teaterchef Søren Møller udtaler:
”Vi har gang i den forestilling i Fredericia Teaters nyere historie, som har flest medvirkende, og jeg glæder mig helt vildt til at dele denne fantastiske historie med publikum. Jeg er på toppen over, at så mange mennesker allerede nu har købt billet – men det kan jeg godt forstår, at de har, for det bliver et BRAG af en forestilling!”

Dermed spiller PRINSEN AF EGYPTEN nu helt frem til den 13. maj 2018, inden forestillingen i 2019 tager turen til et endnu ikke offentliggjort venue i København. PRINSEN AF EGYPTEN bliver produceret af Fredericia Teater.

Billetsalget til de otte ekstra forestillinger åbner i dag, tirsdag den 14. november 2017, kl. 10.00 på www.prinsenafegypten.dk eller www.fredericiateater.dk.

Læs mere om PRINSEN AF EGYPTEN på www.prinsenafegypten.dk

Fredericia Teaters næste store forestillinger
Fredericia Teater er snart klar til at løfte sløret for de næste store forestillinger. De vil blive offentliggjort live på teatrets Facebook-side torsdag den 23. november 2017 klokken 10.00. Man kan følge med på www.facebook.com/fredericiateater.