Turan Savas fra Fredericia Kommune ansætter Kasper Søstrøm, som på sin facebook side hylder islam, til opgaven at udvikle ghettoen.

Kasper Søstrøm undervurderer og forsøger at skjule, at der bor tilhængere af islam, som ikke integreres i det danske samfund.

Kasper Søstrøm mener ikke “det er i Korskærparken, den islamistiske organisation finder ret mange støtter”
Med denne udtalelse beskytter Kasper Søstrøm de islamstøttere, der er i Korskærparken.

Til sidste Stram Kurs demonstration, blev flere beboere anholdt på grund af udadreagerende adfærd, fordi ytringsfriheden ikke accepteres.
Fredericia Kommune dækker over problemer med islam, ved at lade ghettoer som Korskærparken vokse, frem for at afvikle ghettoen.

Grunden til at Hizb ut Tahrir lykkedes med at styrke islam, er jo netop, at der er ghettoer som Korskærparken, hvor der i et afgrænset område bor islam tilhængere, hvor der er potentiale og let kan omdeles landsskadelig propaganda.
Stram Kurs politik er at islam skal forbydes i Danmark.


Korskærparken skal af ghettolisten, og en islam tilhænger som Kasper Søstrøm er ikke den rette, til at afvikle Korskærparken som ghetto. Det er som at sætte ræven til at vogte høns.
Byrådet skal tage ansvar for, at der ikke foregår landsskadelig aktivitet, og det gøres blandt andet ved O tolerance for udbredelse af en ideologi som islam i lokalområdet Fredericia, så der netop ikke gives mulighed for, at en ghetto vokser sig stærkere, og Hizb ut Tahrir udvælger ghettoen Korskærparken til uddeling af landsskadelig propaganda.
Jeg mener man burde have taget stærk afstand, og udmelde 0 tollerence mod, at Hizb ut Tahrir uddeler landsskadelig propaganda i beboers postkasser i Korskærparken!Det bør slet ikke finde sted i Danmark.


De kriminelle skal ikke bo og opholde sig i Korskærparken, og de arbejdsløse skal i job.

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
J J Pedersen
J J Pedersen
1 måned siden

Det virker ikke til, at Hanne Kronborg selv forstår det hun “snakker” om.
Hvorfor al den had?

Søren Haastrup Alternativet
Søren Haastrup Alternativet
1 måned siden

Kære Hanne
Det er rigtig at vi har ytringsfrihed i Danmark det står faktisk sort på hvidt i Grundloven som paragraf 77.

Paragraf 67 omhandler så religionsfrihed og som bemærkning hertil står der at: “Religionsfriheden gælder ikke kun for danskere. Den gælder for alle, der opholder sig inden for rigets grænser, også folk som kun er i landet i en periode”

Så Hanne Kronborg opfordrer Byrådet til at omgå Grundloven?

At bruge ord som landsskadelig virke er meget stærke ord og vindinger og hører ikke nogen steder hjemme.

Jeg tager personligt stor afstand fra Hanne Kronborgs hetz mod navngivne personer og i den grad afstand fra de påstande hun kommer med i forhold til personer, der tror på noget andet end det hun gør. Nemlig personer der tror på, at man på trods af religiøse forskelle godt kan agere sammen i samme samfund.

Hanne Kronborg har kun et formål og det er at skabe et dem og os…… mere usmageligt kan det i mine øjne ikke blive og jeg tager stor afstand fra udtalelser som dem Hanne Kronborg her kommer med og stor afstand fra de postulater hun her kommer med.