Det musikalske har klubben trygt overladt til All Time Jazz Band – et utraditionelt og samtidig traditionelt band, som spiller jazz med humor og masser af sang.

Der sker noget, når All Time Jazz Band går på scenen. Udgangspunktet er den levende New Orleans Jazz, som den blev spillet og stadig spilles i jazzens hjemby.

Men bandet har et meget stort repertoire og tager – uden at ryste på hånden – afstikkere til swing, blues, rock og rul samt evergreens. Alt leveres med professionalisme, sikkerhed, stilfornemmelse, humor og musikalitet i et miks til stort set enhver lejlighed. Og med en dejlig mangel på selvhøjtidelighed.

All Time Jazz Band er på forbløffende kort tid blevet etableret som fast tilbagevendende indslag i diverse jazzklubber, spillesteder og festivaler og høres også i sammenhænge, som ligger uden for de sædvanlige jazzspillesteder.

Blæserne i bandet har spillet sammen i årtier og vover sig ud i både improvisation og swingende bigband rifts på baggrund af en sej og tæt sammenspillet rytmegruppe.

Det er ret specielt, at alle bandets medlemmer synger og synger enten solo eller kor i flerstemmige arrangementer.

All Time Jazz Band har altid et par overraskelser med på repertoirelisten. Bland andet har bandet reddet en del stort set ukendte jazznumre op fra den store glemmekiste – musik, der ved tilfældighedernes spil er gledet ud af det traditionelle repertoire, men som fortjener ny liv.

Besætningen består af Ole Rosendal på trompet, flygelhorn og sang, Erik Schreiber på tenorsax, klarinet og sang, Morten Tværmose Andersen på bas og sang, Jan Gruwier Larsen på banjo, guitar og sang samt Jørgen ”Mulle” Mulbjerg på trommer og sang.

Og som altid er håndmadderne velsmurte og fadøllene velskænkede