Fredag d. 17. november kl. 15 er der vanen tro fredagsJAM i Tøjhusets cafe, denne gang i selskab med Tim Lothar  & Holger HoBo Daub – det dansk-tyske blues broderskab.

Tim Lothar (DK)

Her er ikke “just another bluesman”. Lothar er kendt for sine historiefortællinger og sine egne sange, og dette gør ham til en interessant og meget personlig kunstner – en storyteller.

Bluesmusikeren/sangskriveren Tim Lothar er et anerkendt navn på den internationale bluesscene. Han har tre anmelderroste solo udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind‐ og udland, og er en af de flittigst turnerende bluesmusikere i Europa. Han har studeret “blues” hele sit liv samt spillet og rejst rundt i USA.

Her er på mange måder kvintessensen af den omrejsende bluesman..

Holger “HoBo” Daub (DE)

– fra Hamburg spiller mundharmonika og er repræsentant for det Tyske Mundharmonika Museum, der turnerer over hele verden.

Duoen begyndte samarbejdet for tre år siden, og har sammen spillet koncerter og festivaler i USA, Tyskland og Danmark. I 2014 deltog de International Blues Challenge i Memphis, USA (verdens største blues event) og nåede semifinalen.

– Semifinalister – International Blues Challenge 2014, Memphis, USA

– International Award of Honour – German Blues Awards 2014

– Bedste Danske Blues Album – Danish Music Awards, Folk 2009

– Årets Danske Blues Navn – Copenhagen Blues Festival 2008

“Tim Lothar er en af vores absolut favoritter af blues kunstnere”
Rootstime Magazine, Belgien

“I denne genre er Lothar at blandt de bedste i Europa i øjeblikket”

Blues News, Schweiz

“Den fremragende sanger, guitarist og sangskriver skuffer aldrig”

Blues News, Danmark

Efter koncerten er der traditionen jam, og på scenen forefindes flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

Dørene åbner: 14:30 og koncerten starter kl. 15. Der er fri entre.