Virksomheden Gymii.dk er vokset og vokset. Bag den står Magnus Runge og Jacob Glintborg, der startede op med 12 papkasser i en kælder. Siden starten er det kun gået fremad, og nu har de kontor og lager hos Centrum Fliser i Middelfart.

Den 7. januar 2022 gik Gymii.dk i luften. Dengang gik Magnus og Jacob på IBC Fredericia-Middelfart, men efter de fik studenterhuen på i sommers, gik Magnus all-in på det, mens Jacob skulle have overstået værnepligten inden, at han nu også kan gå all-in på firmaet.

I det første år er er sket meget. Det startede ud i det helt små, men nu sidder de på første salen hos Centrum Fliser, hvor de har deres eget kontor, og i stueetagen har et stort lager med omkring 800 varer.

– Vi har fået nyt kontor, og mere lagerplads. Vi startede i en kælder med 12 papkasser som lager. Vi er gået fra at have ét par leggings på hjemmesiden, til nu hvor vi har seks kollektioner. Vi fik udsolgt på fem dage, da vi kun havde det ene par leggings, tilbage i januar. Så købte vi et større parti hjem, og rykkede ud til min farmor og farfar, hvor det bordtennisbord min farfar og jeg dystede om sejrene på, da jeg var mindre, nu blev til lagerhylde. De stillede kælderen til rådighed fra slutningen af februar til starten af august, hvorefter vi rykkede til Middelfart, siger Magnus Runge.

Til at starte med skød de to unge iværksættere i øst og vest med, hvad de ville have i udvalget, men det har de lært af.

– Økonomisk giver det mere mening at tage en gruppe af gangen, og så kan vi opbygge det, og så tage næste skridt, når det er på plads, siger Jacob Glintborg.

Hele idéen til Gymii.dk opstod i skolen, og at se hvad det er blevet til nu, er en vild tanke for Magnus og Jacob.

– Vi sad og talte i skolen, og gav hinanden håndslag på, at vi ville lave noget sammen. Nu sidder vi her, et år efter, med en invester bag os, og har et lager og et kontor. Vi er stolte af det, vi har nået, fortæller Jacob.

Selvom Gymii.dk er en succeshistorie, så har der været lærepenge undervejs.

– Jeg har lært, at man skal huske at tale tingene igennem, og man skal have vareprøver inden man bestiller et parti hjem. Det prøvede jeg med en kollektion af t-shirts, hvor jeg havde øremærket en del af dem til en løbeklub. Da de kom til Middelfart, havde syningerne ikke den farve vi troede, som man kunne have spottet med en vareprøve. Der var “no mercy”, og derfor fik vi ikke pengene tilbage, forklarer Magnus.

Foruden at vækste har Gymii.dk lavet tiltag. De har blandt andet taget erhvervskunder ind, så det ikke kun er enkeltpersoner, som køber hos dem. Eksempelvis har de et fitnesscenter og en padelklub. Derudover har Gymii.dk et samarbejde med en butik i Silkeborg, hvor Gymii er det eneste tøj-brand i butikken.

– Vi ser også meget potentiale i løbeklubberne, men det er et svært marked, da man skal skabe kontakterne til det, og det er det vi prøver på nu, siger Jacob.

Magnus Runge (længst over mod vinduet) og Jacob Glintborg på deres kontor. Foto: AVISEN

Idéen til erhvervskunder opstod med en af Magnus’ og Jacobs mange snakke med Christian Pryds Rasmussen, der er indehaver af Centrum Fliser. Tilfældigvis sad Christians far, Jørgen, og lyttede med, og han spurgte så, om det ikke kunne være en idé at prøve nogle erhvervskunder af. 14 dage efter havde Gymii.dk fået deres første erhvervskunde.

– Vi taler tit med Christian om forskellige ting. Han har selv tidligere arbejdet med sportstøj, og han har stor erfaring med at drive forretning. Det hjælper os meget, når vi løber med hovedet mod muren. Der er Christian god til at trække os et skridt tilbage, og komme med sine inputs, fortæller Magnus

Magnus og Jacob gik ydmygt til opgaven. Derfor havde de ikke sat næsen op efter at tjene de store penge hjem til at starte med, men det gik over al forventning.

– Omsætningsmålet for 2022 nåede vi 1. februar. Vi lavede målet om, men allerede 1. september havde vi også nået det. Ved årets udgang er vi gået 40 % over det. I år vil vi prøve at firedobbelte det, siger Jacob.

Noget af det seneste nye for Gymii.dk har været, at de har været på julemarkedet i Viborg, og det gav dem en spændende oplevelse.

– Ved en tilfældighed talte vi med Sanne Døssing, der stod for markedet, og hun spurgte om vi ville med til Viborg og have en bod på markedet. Vi mødte flere deroppe, som havde vores produkter på, mens andre ikke havde hørt om os. På den måde fik vi brandet os, da vi fik fortalt om Gymii.dk og delt en masse flyers ud, og så fik vi også lavet omsætning, siger Magnus.

Foruden at være på kontoret på Mandal Allé i Middelfart har Magnus og Jacob en bibeskæftigelse. Uden det ville deres projekt ikke kunne lade sig gøre, da de ikke trækker løn ud endnu.

– Vi arbejder begge på Marmaris Pizza i Erritsø, og det er vi rigtig glade for. Normalt er politiken hos dem, at man ikke tager telefonen i arbejdstiden, men pga. vores firma kan det være nødvendigt at tage den, og det har vi fået lov til. De er også fleksible på den måde, at de forstår, hvis vi ikke kan arbejde på bestemte dage, hvor vi skal noget med Gymii.dk, slutter Magnus Runge.

I forbindelse med Gymii.dk’s et års fødselsdag vil de i weekenden fejre det hos deres samarbejdspartnere, Morsø Gym & Fitness på Mors, og Go’ Motion, i Silkeborg. De udgiver samtidigt en ny kollektion på lørdag, som de tager med på turen.