Frans Putros er hjemvendt fra den irakiske landsholdslejr, og det nød FC Fredericia godt af i udekampen mod Nykøbing. Putros nettede to gange i FCFs sejr, der blev på 2-3.

Første gang Putros var på spil var efter 35 minutter, hvor han gjorde det til 0-1. Forinden havde Fredericia haft flere store chancer for at bringe sig i front, blandt andet havde Brent McGrath et stort tilbud.

Kort tid før dommeren fløjtede første halvleg var Frans Putros på spil igen. Denne gang var det med et elegant saksespark, som han sendte i mål til pausestillingen 0-2.

I anden halvlegs indledning blev der spænding i kampen igen. Nykøbing reducerede til 1-2 på et straffespark, som blev sat i kassen af Jacob Bonde. Faktisk fik Nykøbing udlignet til 2-2, men målet blev annulleret grundet offside.

I stedet slog FC Fredericia til i den anden ende, hvor der blev begået straffespark på Dennis Høegh. Straffesparket omsatte Brent McGrath, som gjorde det til 1-3 og dermed scorede for anden kamp i træk.

I overtiden lykkedes det Nykøbings Mads Kaalund at reducere til slutresultatet 2-3, men det var ren kosmetik. FC Fredericia sikrede sig dermed sin anden sejr i træk og kravler op på syvendepladsen i NordicBet Ligaen.