I morgen åbner billetsalget til Kim Larsen & Kjukken i Kastellet. Vi kunne i torsdags fortælle, at den folkekære sanger Kim Larsen kommer til Fredericia den 18. august 2018 på sin sommerturne.

Arrangøren bag EventC valgte ved samme lejlighed at lave en lille konkurrence, hvor man kunne vinde to billetter til koncerten. Den konkurrence har 7600 mennesker foreløbig deltaget i – og det sender et klart signal, fortæller arrangøren bag.

“Vi ved, at Kim Larsen & Kjukken altid formår at skabe en unik og folkelig stemning med de mange “syng-med-sange”. Kim Larsens sangkataloget ligger på rygraden af hele Danmarks befolkning, tilmed i alle aldre. Men at så mange har deltaget i konkurrencen er jo helt vildt. Vi er derfor meget spændte på, hvad morgendagens billetsalg bringer, når vi åbner op for salget af 6000 billetter”, fortæller direktør i EventC, Ulrich Nicolaisen til Fredericia Avisen denne søndag.

Skal du til Kim Larsen & Kjukken-koncert, så kan du se meget mere på http://eventc.dk/events/55-kim-larsen-kjukken-kastellet