Som svagtseende var det ikke så let for 25-årige Louise Willie fra Fredericia at komme ud og finde nye bekendtskaber, som hun så brændende havde et ønske om. Så da hun en dag blev anbefalet Boblberg, var hun ikke et sekund i tvivl om, at det skulle prøves af. Med flere nye venskaber og en større selvtillid rigere, er det i dag en utrolig glad Louise, der kan fortælle os, at Boblberg var med til at give hende det fællesskab, hun manglede. 

At være svagtseende og samtidig en ung, frisk og social pige har ikke altid været det letteste for 25-årige Louise. Især ikke når det kan være vanskeligt at komme ud på egen hånd og finde nye venner og bekendtskaber, som hun havde et stort ønske om. Der opstod derfor en form for ensomhed i Louises hverdag samt et savn efter et fællesskab. Det var Louises mor og kæreste, der havde hørt om Boblberg og anbefalende hende at kigge nærmere på det. Uden tøven oprettede Louise sig på Boblberg, og med ét var hendes søgen efter nye relationer sat i gang. 

I dag er det snart to år siden, Louise for første gang stiftede bekendtskab med Boblberg, og på den tid, er det lykkedes hende at finde nogle mennesker, som hun er blevet rigtig gode venner med og holder meget af. Derudover fortæller hun, at hun har udviklet sig rigtig meget på et helt grundlæggende og personligt plan. At tage skridtet og række ud til andre mennesker og vise, at man er sårbar og kan føle sig ensom, har været en kæmpe styrke og sejr, understreger Louise. 

”Jeg ville virkelig ikke have været foruden Boblberg, for det har vist mig, at selvom man er svagtseende, så findes der mennesker derude, der er fløjtende ligeglade med, om man kan se godt eller ej – det vigtigste er, at man er sig selv.” – Louise Willie.

På Boblberg søgte Louise primært efter veninder, da hun manglede nogle kvindelige bekendtskaber i sit liv – og det har hun fundet. Hun har mest brugt Boblberg til at skrive med andre, og det er der kommet nogle skønne venskaber ud af, som hun bestemt ikke ville være foruden. Flere af dem skriver hun med hver eneste dag, og netop den kontakt til andre mennesker var lige, hvad Louise manglede – nemlig nogen at dele sine interesser med og tale om alt mellem himmel og jord med. 

”Jeg er meget taknemmelig for, at Boblberg eksisterer, for det er en utrolig fin platform, hvor man kan lede efter den helt rette ven, eller det helt rette fællesskab, som bare passer til én. Det er et fantastisk koncept med en virkelig stor tanke bag!” – Louise Willie 

At Louise har fundet netop det fælleskab, hun manglede, er fantastisk, og det glæder os meget, at Boblberg har været med til at bidrage med positivitet og gode oplevelser i en ellers udfordrende hverdag. Vi håber, at Louise fortsat vil få glæde af Boblberg og vil blive ved med at søge nye fællesskaber og relationer! 

Under Corona er ensomheden blandt borgerne steget markant, og behovet for digitale fællesskaber er blevet større og mere efterspurgt end nogensinde. Boblberg har under pandemien oplevet at trafikken på platformen er tredoblet, og endnu flere borgere fra hele landet opsøger fællesskaber under en svær tid med restriktioner, isolation og hjemsendelse. 

Boblberg.dk er en digital platform for sociale fællesskaber og bekæmpelse af ensomhed. Mere end 340.000 medlemmer deler allerede deres interesser med hinanden, og søger alt fra nye venner, motionsmakkere og kulturgrupper til nogen at snakke med i en svær tid og digitale pennevenner. 

Boblberg samarbejder med landets kommuner og landsdækkende organisationer om at skabe en social relation mellem andre mennesker på baggrund af fælles interesser.

Alle kan bruge Boblberg på et tidspunkt i deres liv, så søger du selv eller kender nogle, som kunne have brug for et fællesskab? 

Klik ind på Boblberg og udforsk de mange muligheder: https://boblberg.dk/ 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer