Efter en kamppause på ti dage skal FHK igen i ilden søndag aften hjemme i thansen.dk Arena, hvor modstanderen er HØJ.

I forhold til sidste sæson er der sket et “tronskifte” i HØJ. Playmaker Kenneth Olsen er fortid i Ølstykke-Jyllinge-klubben, efter et lidt dramatisk exit. Olsen var oprindeligt blevet tilbudt en kontraktforlængelse, men den bliver trukket tilbage og i stedet endte han med at få en uværdig afsked med klubben.

Ind på HØJ-mandskabet er i stedet kommet yngre kræfter, men det er primært Jacob Bønnelykke, Frederik Høyer, Mikkel Sjøberg og Kristoffer Jessen, der kommer til at trække det store læs i bagkæden. Derfor kan FHK med fordel spille i et opskruet tempo for at gøre HØJs bagkæde mør.

HØJ har flere navne, der klinger med håndbold. Det drejer sig i særdeleshed om den gamle, rutinerede ræv i målet, Peter Nørklit. Ham skal FHK ikke få skudt varm, for den gamle cirkushest kan stadig godt lukke af. I lidt mindre perspektiv er der også lidt “kendthed” over Emil Bramming, hvis storebror er ligaprofilen Magnus Bramming fra TTH Holstebro.

I sidste sæson havde FHK godt styr på HØJ i begge opgør. I efteråret blev det til en sejr på 34-25 hjemme i thansen.dk Arena. I udekampen sejrede FHK med 33-22, efter en stor præstation i anden halvleg.

Andreas Madsen forventes at gøre comeback i kampen mod HØJ. Således oplyste Madsen i forbindelse med Odder-kampen torsdag i sidste uge, at han godt kunne have spillet, men ikke havde trænet nok med. Siden da har han fået spilletid på 2. divisionsholdet, mens han har fået yderligere træning med holdkammeraterne også. Det giver FHK endnu en dimension i bagkæden.

Der er kampstart mellem FHK og HØJ klokken 18:00, hvor der, som altid, er gratis entré.. Det utraditionelle kamptidspunkt skyldes, at der er et fodboldstævne, som optager hallen indtil det sene tidspunkt.