FHK var foran i slutminutterne mod SønderjyskE, men endte med at tabe 30-31 og indkasserede det femte nederlag i træk.

Søndag eftermiddag skulle FHK på den i den, og missionen var klar. De første point i 2021 skulle på tavlen, og det skulle ske mod SønderjyskE i en menneske tom thansen ARENA, der i fanafsnittet i Blok H var pyntet op af HK Ultras, der så til hjemme i stuerne, da kampen blev livestreamet.

Indstillingen var i top fra FHK. (Foto: AVISEN)

De kunne igen konstatere, at FHK til opgøret var uden Kristian Stoklund og Mishels Liaba, der er ude resten af sæsonen, men til gengæld har FHK haft værdifulde træningspas i ugens løb, der har skulle få spillet konstallationer med Jonas Kruse mere ind. Særligt havde Kruse en rolle, da FHK mod Mors-Thy spillede syv mod seks, og det var blandt andet et af de våben, som FHK-træner Jesper Houmark havde peget på i optakten til opgøret mod SønderjyskE.

http://adp-as.dk

SønderjyskEs situation var forud for opgøret noget anderledes end FHK. Gæsterne er på sikker slutspilskurs, da de inden opgøret havde syv point ned til Ribe-Esbjerg på niendepladsen, og det endda med en kamp i baghånden. Derfor kigger SønderjyskE mere på, om de kan få point med i slutspillet og hvem de kan rende ind i alt efter slutplaceringen i grundspillet.

FHK spillede til tider med to venstrehænder i bagkæden. (Foto: AVISEN)

Fra start var det et toptændt FHK-hold, det løb på banen og kom foran 7-4. Defensiven stod solidt, men som første halvleg skred frem kom SønderjyskE bedre med og fik reduceret til pausestillingen 17-16.

I anden halvleg kom SønderjyskE bedst fra start. 20-23 kom sønderjyderne foran med, men bedst som det lignede, at de ville trække fra fik FHK sat em prop i. Med seks minutter igen var fredericianerne bagud med 26-27.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Det blev starten på en gyserafslutning. FHK kom foran 29-28, men er par uskarpe afslutninger gjorde, at FHK tabte opgøret 30-31.

Næste gang FHK skal i aktion er d. 16. marts på udebanen mod Skanderborg.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer