At man kan sidde og være skuffet over, at FHK ikke vandt over TTH Holstebro er noget af en udvikling. Havde man kommet med det postulat før sæsonen havde man fremstået som en lalleglad jubeloptimist, men det siger noget om FHK’s nuværende niveau.

http://adp-as.dk

33-35 tabte FHK med til TTH Holstebro. Det var fortjent set på afslutningen af kampen, hvor FHK ikke var skarpe nok, og man vinder heller ikke en håndboldkamp, når man lukker 20 mål ind i anden halvleg. FHK kunne ikke håndtere TTH Holstebros syv mod seks og det blev afgørende for de mange TTH-mål.

I første halvleg havde FHK ellers haft nogenlunde styr på TTH’s angrebsspil fra da Jimmi Andersen kom ind i målet og havde redninger, samtidig med at der blev tacklet godt af. Det blev slået i stykker af særligt Christoffer Cichosz på TTH Holstebros streg i anden halvleg, og det gav plads til Aaron Mensing og Johan Meklenborg i TTH’s bagkæde.

Efter i nogen kampe ikke at have ramt dagen målmæssigt stemplede Kristian Stoklund for alvor ind for FHK, og det lover godt for de kommende kampe, hvis han rammer dagen samtidig med Nicolaj Nørager, der også spillede en fornuftig kamp, og kan det gentage sig på lørdag, hvor FHK møder GOG, så kan der være point i luften på Sydfyn.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Se her Sportsredaktørens karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (02): Fem redninger på 23 forsøg er ikke den standard, som Tellerup har lagt for dagen på det seneste.

Jimmi Andersen (7): Tog særligt i første halvleg godt fra. Blev lidt svigtet forsvarsmæssigt i anden halvleg, og endte med en redningsprocent på 36 %.

Martin Bisgaard (7): Fem mål på seks forsøg, men flere af dem var i tomt mål. Viser en opadgående formkurve.

Lukas Karlskov (UB): Var kortvarigt på banen, da Bisgaard havde en udvisning.

Nicolaj Nørager (4): Havde ikke helt den samme skarphed som mod BSH, og lavede fem mål på 11 forsøg. Lavede derudover to assists.

Rune Andersen (UB): Spillede ikke nok.

Jesper Lindgren (4): Forsvaret stod fint i første halvleg, men faldt i niveau efter pausen.

Rasmus Boysen (4): Kæmpede ligesom Lindgren med det forsvarsmæssigt i anden halvleg.

Kristian Stoklund (7 – Man of the Match): Gode takter fra Stoklund, der lavede otte mål og fire assists.

Anders Kragh Martinusen (4): Manglede lidt skudmæssigt selv, hvor han lavede tre mål på syv forsøg. Bidrog til gengæld med fire assists.

Jakob Mikkelsen (4): Lavede et mål på tre forsøg og lavede tre assists. Det kunne derfor godt være bedre fra Mikkelsens side.

Jakob Frederiksen (4): Scorede to mål på tre forsøg, men den brændte chance skulle være puttet i kassen, da det var i helt fri position.

Kasper Young (4): Havde et par store afbrændere. Lavede to mål på fire forsøg.

Rasmus Meyer (4): Ramte ikke dagen angrebsmæssigt med to mål på fire forsøg. 

Mathias Hedegaard (7): Flot kamp angrebsmæssigt af stregspilleren, der lavede fem mål, men til gengæld haltede forsvaret lidt og det trækker ned.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer