FHK hentede tirsdag aften en sejr i pokalturneringen, da det på udebane blev til en sejr på 29-33 mod Elitesport Vendsyssel.

FHK skulle tirsdag aften på lang fart. Dels gjalt det et videre avancement i Santander Cuppens sjette runde, men ikke mindst var missionen også at få en sejr for at få vendt den negative spiral FHK er inde i. I de seneste ti kampe har FHK blot sejret en enkelt gang, og det ville fredericianerne derfor få lavet om på i kampen mod Elitesport Vendsyssel.

http://adp-as.dk

Fra start var det til at se, at FHK prioriterede kampen højt. Der blev startet i stærkeste opstilling, og selvom Elitesport Vendsyssel, der ligger nummer 12 i 1. division, kom foran 4-2 efter seks minutter kom der gang i FHK som kampen skred frem. Fredericiaerne scorede to gange i træk og kom foran 5-6, og så fulgtes de to hold ellers ad til stillingen 9-9 efter 16 minutter, hvor hjemmeholdet forlangte timeout.

Efter timeouten FHK frem i et offensivt forsvar med Kasper Young som fremskudt, og tidligere i første halvleg var Mikkel Løvkvist kommet ind i stedet for Emil Tellerup. Det gav grobund for, at FHK fik lukket af defensivt i nogle angreb i træk og kom foran 10-12 efter 21 minutter, men så begyndte der at komme fejl i det fredericianske angrebsspil. Elitesport Vendsyssel fik udlignet, men FHK holdt hovedet koldt og kom foran med 15-17 inden, at hjemmeholdet reducerede til pausestillingen 16-17.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I anden halvlegs begyndelse blev tempoet skruet i vejret. Målene fløj ind i begge ender, og det slap FHK bedst fra. Forsvaret erobrede bolden fra Vendsyssel og det gav nemme scoringer, som gjorde, at de fredericianske gæster var i front med 20-24 efter 40 minutter. Det blev for meget for hjemmeholdets træner Morten Holmen, der forlangte timeout, men lige lidt hjalp det.

FHK blev ved at holde fast i en føring på tre-fire mål og det fik hjemmeholdet ikke indhentet. Via 26-29 med ti minutter igen endte FHK med at vinde kampen 29-33. Dermed er FHK videre til næste runde i pokalturneringen. Næste gang fredericianerne skal i kamp er på lørdag mod Lemvig-Thyborøn i thansen ARENA.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer