På en scoring i sidste sekund af Ida Staxen Lagerbon sikrede FHK sig en sejr på 25-26 mod Lyngby.

FHK er hårdt ramt af skader for tiden. Blandt andet er den litauske bagspiller, Roberta Ivanauskaité, ude med en brækket hånd, mens keeper Alberte Stenderup Rasmussen har brækket en finger.

FHK’erne har med skaderne rykket mere sammen i den berømte bus, men det var Lyngby der fik den bedste start på dagens opgør. Hjemmeholdet kom foran 3-0, men de fredericianske gæster fik sat en prop i og fik udlignet til 4-4 efter otte minutters spil.

Det lykkedes tilmed FHK at komme på 5-6, da Ida Skou Møller lavede sit andet mål i opgøret. Lyngby hang på til stillingen 9-9, men så trak Mikael Jensens tropper fra og gik til pause foran 12-13.

I anden halvleg fik Lyngby den klart bedste start, og kom foran 19-15. I FHK-lejren fik de deja vu til sidste uges nederlag til TMS Ringsted.

I forhold til det opgør fik fredericianerne styr på spillet igen. Med fem mål i træk lykkedes det FHK at komme foran 19-20 med 12 minutter igen, og det var startskuddet på en tæt afslutning på opgøret.

Med 29 sekunder igen udlignede Lyngby til 25-25, og med 21 sekunder tiblage af opgøret smed træner Mikael Jensen sit tredje timeout-kort. Det hele endte med, at Ida Staxen Lagerbon afgjorde det hele til FHKs fordel med en scoring i allersidste sekund til slutresultatet 25-26.

Med sejren er FHK nu noteret for fire point efter seks kampe, hvilket rækker til en foreløbig niendeplads inden rundens øvrige kampe.