FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, var meget tilfreds med forsvaret efter sejren på udebane mod HB Køge.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia vandt 1-0 på udebane mod HB Køge. Det burde være blevet til mere, men ineffektivitet foran målet gjorde, at sejren ikke blev større, men ikke desto blev det til en sejr, der gør, at FC Fredericia nu er på andenpladsen.

»Det koncentrerer vi os ikke så meget om, vi fik tre point selvom det holdt hårdt. Ikke fordi jeg synes vi havde mange chancer imod os, men fordi vi ikke lukkede kampen til 2-0. For tre dage siden blev vi straffet for det, så vi er glade over at vinde igen efter at par kampe hvor vi ikke har vundet,« sagde Michael Hansen, der glædede sig over, at bolden trods alt røg i kassen:

»Det er det som det handler om. Vi har mange frie skud foran mål, og det er en kvalitet vi skal forbedre. Det er to kampe i træk hvor vi laver for få mål. Vi kan ikke forventet at vi spiller til nul hver gang.«

FC Fredericia spillede for anden kamp i træk med Alexander Nybo i målet og midterforsvaret bestående af Lukas Enevoldsen og Mathias Johannsen. Særligt den trio er der ros til efter, at de ikke har været i spil på den pågældende position under Michael Hansen før i søndags.

»De har gjort det virkelig flot efter slet ikke at have spillet midtstopper og så er det en akse der kun har indkasseret et hjørnesparksmål i to kampe. De har præsteret på højt niveau til træning og grebet muligheden nu, « siger Michael Hansen, der også satte ord på den nye angriber Justin Shaibu:

»Hvad kan man nå på under en uge? Det er flot at gå ind i den enhed. Første skridt er at arbejde med dem omkring sig. vi fik ikke sat ham rigtigt i scene i dag, men det kommer,« siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Næste gang FC Fredericia skal i aktion er på lørdag mod Skive.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer