FC Fredericia scorede et par tilfældige mål og endte med at vinde mod Kolding, der pressede gevaldigt på. Efter kampen talte vi med FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, der mener, at hans hold opsøgte marginalerne.

https://www.vinmedmere.dk/

Foran 2-0 efter 22 minutter burde FC Fredericia have været i fuld kontrol, men det var langt fra tilfældet. Efter at have misbrugt store chancer undervejs, så lykkedes det Kolding at få reduceret med et kvarter igen, men den sidste åbne chance kom ikke og så endte FC Fredericia med at vinde 2-1.

»Det holdt hårdt, men jeg synes, at Kolding bød os op til dans. Selvom vi var foran 2-0, så sad jeg ikke med fornemmelsen af, at vi havde kontrol over det. Cadeau til Kolding for at lave så åben en kamp over 90 minutter,« siger Michael Hansen.

Kampen var ikke noget voldsomt at berette hjem om spillemæssigt, men i anden halvleg ændrede billedet sig og FC Fredericia blev trykket helt i bund. Spørgsmålet var derfor, om det FC der havde en dårlig dag eller Kolding, som var gode?

»Det er ikke enten eller, men jeg synes, at Kolding trykker os godt tilbage og laver god energi i kampen. Vi skal blive bedre til mange ting. Det gør man bedst ved at vinde kampe , og det gør vi i dag,« siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Flere gange undervejs heldige. Første gang var et par minutter inde i opgøret, hvor Kolding-keeper Sebastian John gik galt i byen og nærmest forærede FC Fredericia et mål. Anden gang var efter 22 minutter, da Mikkel Knudsen skød på mål, men det endte i stedet med at blive en perfekt aflevering til Mathias Johannsen der scoresw. I anden halvleg bragede Kolding bolden på trekantssammenføjningen, og brændte en dobbeltchance på nærmest tomt mål efter en opspilsfejl af Elias Olafsson. Vi spurgte derfor Michael Hansen om heldet forfulgte FC Fredericia.

»Jeg tror ikke på held og uheld, man skal opsøge tingene. men hvis tue havde givet op, så havde det kke været noget problem. Man skal opsøge marginalerne og dem fokuserer jeg på i dag,« forklarer Michael Hansen.

Næste gang FC Fredericia løber på banen er mod Skive på udebane lørdag d. 28. november. 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer