Selvom FC Fredericia var spillet baglæns ud af kulden på Hancock Arena i første halvleg, så endte FC Fredericia efter en flot anden halvleg med at vinde 0-4. Efter kampen talte vi med holdets cheftræner, Michael Hansen.

s
https://www.vinmedmere.dk/

Smilene var ikke til at tage fejl af. Det er ikke hverdagskost at lave fire mål og holde buret rent. Men det var langtfra givet, at det blev sådan et udfald, hvis man kigger på de første 40 minutter af opgøret, hvor Skive med rette kunne have følt, at de burde have været i front.

»Jeg ser det sådan, at vi vidste godt iv havde med en modstander at gøre, der laver godt indhold og presser. De presser op ved tidligt duelspil og kom med god energi .der gjaldt om at stå imod og hvornår vi skulle gøre det,« siger Michael Hansen og fortsætter:

»Fodbold handler om kvalitet ved de sidste 20 meter mod mål og Skive kan sagtens sige de skulle score først, men så dukkede Agon op uden at have involveret i noget indtil det 40. minut og det løsnede noget op. Derfra var det fuld fortjent, da vi spillede flot i forhold til hvad man kunne på den her bane,« forklarer Hansen og kommer ind på følelsen efter kampen:

»Vi nyder pointene. Vi vinder sjældent 4-0, og det er første gang under mig, så det er en sjælden sejr. Der er tre kampe til pausen, så alle point tæller.«

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Tidligere på sæsonen er FC Fredericia kommet i problemer efter at have været sikkert i front, det skete blandt andet. Det omvendte opgør mod Skive, men det skete ikke i dagens opgør.

»Det var vigtigt, og det skete også mod Kolding. I dag holder vi dem helt væk fra den del, så det er virkelig flot. Her kom vi mere foran, og det er også det, som der kræves. Vi havde en iver for at score, blandt andet Tue der scorede to, og som forsvarer skal man have iveren i at spille koncenteret og til nul,« siger Michael Hansen.

Med sejren er FC Fredericia på andenpladsen. Næste gang holdet skal i aktion er d. 6. december på hjemmebane mod Hvidovre.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer