FC Fredericia vandt 2-1 mod Skive, og dermed sluttede deres hektiske kampprogram af med en sejr.

https://www.vinmedmere.dk/

Michael Hansen var efter kampen en lettet mand. FC Fredericia kom pludselig under gevaldigt pres, da Skive pludselig lugtede blod efter en tilfældig reducering i det 89. minut. I de døende sekunder havde Skive en stor chance for at udligne, men Alexander Nybo fik reddet og dermed kunne FC Fredericia række armene i vejret efter en sejr.

Efter kampen talte vi med FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, der sagde følgende:

»Der sker meget i dag, men overordnet set vinder vi kampen og kommer ud af ugen flot. Vi har fået fordelt kræfterne okay, men vi ser også trætte af, så vi glæder os til at få en puster til at samle os sammen,« sagde Hansen, der ikke var tilfreds med anden halvleg, hvor Skive endte med at presse på:

»Det kommer først til sidst, anden halvleg var lidt rodet, og chancerne blev ikke store. Sådan er det, når man fører 2-0, fordi det er farligt, når målet kommer. Så bliver det farligt til sidst.«

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia i den seneste uges tid spillet uafgjort mod Vendsyssel, vundet mod HB Køge og i dag sejret mod Skive. Udbyttet godkender FC-træneren.

»Vi er meget tilfredse med de tre kampe. En uafgjort oppe nord på, en sejr øst og en sejr hjemme. Det er den bedste serie vi har sat sammen i det her kampprogram,« forklarede Michael Hansen, der satte ord på Alexander Nybos redninger til sidst:

»Det er defor de er med. Det er pointgivende ting de skal levere, så det er vi tilfredse med.«

Med sejren er FC Fredericia fortsat på andenpladsen i 1. divison.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer