FC Fredericia var skarpe foran kassen mod HB Køge, som blev besejret med 3-0 og dermed hentede fredericianerne deres tredje sejr i oprykningsspillet.

FC Fredericia skulle fredag aften forsøge at komme tilbage på sejrskurs. Det skete hjemme på Monjasa Park, hvor holdets cheftræner Michael Hansen havde blandet kortene. Ikke så meget pga. præstationen i den seneste kamp mod Silkeborg, men fordi fredericianerne spiller igen på mandag mod Esbjerg. Det gjorde, at de normale startere, Andreas Oggesen, Mathias Johannsen, Christian Ege Nielsen og Samson Iyede alle startede på bænken. Ind i startopstillingen kom i stedet Nicolaj Ritter, Tobias Anker, Dennis Høegh og Oliver Sørensen.

Fra start satte FC Fredericia sig på opgøret. Fredericianerne pressede på, og efter ni minutter var Christian Tue på spil efter en hjørnesparkskombination med Oliver Sørensen, men forsøget blev reddet af Casper Hauervig. Få minutter senere kunne HB Køge-keeperen intet stille op. Christian Tue sendte bolden i dybden til Alexander Jensen, der kom stormende frem og sendte bolden ind i feltet til Dennis Høegh, der med sit kolde højreben sendte bolden i mål til 1-0.

Spillet sprudlede dog ikke for FC Fredericia. Der var flere uovenstemmelfser defensivt, hvilket kastede en stor chance af sig efter 27 minutter. HB Køge spillede sig igennem efter, at Mikkel Knudsen mistimede en tackling fuldstændigt, men HB Køge manglede kvalitet på den sidste tredjedel af banen og FC Fredericia slap dermed med skrækken. Det samme gjorde gæsterne efter en halv time, da et hjørnespark efter småspil havnede hos Kristian Kirkegaard, som fik bolden i feltet, men hans skud ramte jorden og manglede kvalitet. I stedet var Lorenzo Burnet ved at bringe balance i regnskabet, men han misbrugte en stor chance.

Med et par minutter tilbage af første halvleg kom FC Fredericia yderligere foran. Det skete efter et frispark fra Christian Tue midt på HB Køges banehalvdel. Tue smækkede bolden i feltet, hvor Raphael Onyedika steg til vejrs og headede bolden i mål til pausestillingen 2-0 efter en første halvleg, der ikke havde været prangende, men hvor FC Fredericia til gengæld var kyniske foran kassen.

https://andresens-vvs.dk

Fra anden halvlegs start fik Casper Hauervig den nedadgående sol direkte i ansigtet så det generede ham. Allerede efter få minutter var Kristian Kirkegaard ved at udnytte det, da han driblede sig fri i højre side og kom til en afslutning i feltet. I de efterfølgende minutter var Leonel Montano, der ellers havde spillet en anonym kamp, to chancer, som var tæt på at score, men ind kom bolden ikke. I stedet blev det efter 53 minutter fyraften for Tobias Anker og Oliver Sørensen, der blev erstattet af Christian Ege og Andreas Oggesen.

Netop Oggesen kom i fokus efter 68 minutter, da han tog et raid med bolden og kom i en favorabel position til at trykke af på kanten af feltet, men forsøget røg over må. Minuttet efter skiftede FC Fredericai ud igen, og denne gang var det Alexander Jensen og Kristian Kirkegaard, som havde spillet. Ind i stedet kom Erik Nissen og Mathias Gertsen, hvilket gav  et par ændringer. Mikkel Knudsen rykkede ud på højre back og Christian Tue rykkede ud på højrekanten. Netop Tue kom i fokus kort tid efter, da han fik bolden i feltet og trykkede af, men Casper Haugervig stod i vejen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Da der resterede ti minutter skiftede FC Fredericai ud for sidste gang. Raphael Onyedika skulle have et tiltrængt hvil, og ind i stedet kom Samson Iyede, hvilket betød Mathias Gertsen rykkede ned på den centrale midtbane for at skabe plads til hurtigløberen Iyede, der skulle sprinte fra HB Køges forsvar, men i stedet for at sætte Iyede i spil kom FC Fredericai under gevaldigt pres. Først var Nicholas Marfeldt lige ved at score direkte på frispark. Marfeldt bankede bolden afsted fra kanten af feltet, men Eias Olafsson nåede ned til stolpen og reddede bolden. Minuttet efter kom Mike Jensen fri igennem, men også der blev Olafsson den store i duellen.

I stedet for en HB Køge-reducering fik FC Fredericia et tyndt straffespark, som blev begået på Iyede, der let faldt til jorden. Fra 11-meterpletten svigtede Christian Tue ikke og lukkede kampen til 3-0 i det 90. minut. Mere skete der ikke i opgøret, som blev FC Fredericias tredje sejr i oprykningsspillet, hvor fredericianerne er fire point efter FC Helsingør på fjerdepladsen. Næste gang FC Fredericia skal i aktion er på mandag på udebane mod Esbjerg.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer