FC Fredericia skal søndag eftermiddag forsøge at rejse sig efter det skuffende pokalnederlag til Middelfart. Det sker hjemme på Monjasa Park, hvor modstanderen er SønderjyskE, der efter en god start, er kommet ind i en periode, hvor de er nede i en bølgedal.

De to hold mødtes før sæsonen i en testkamp på Haderslev Atletikstadion, og ved den lejlighed vandt FC Fredericia 2-1, hvor begge mål blev scoret af Peter Makrillos. Makrillos kommer ikke på tavlen, da han ikke længere spiller i FC Fredericia, men til gengæld kan fredericianerne hæfte sig ved, at de i de seneste opgør i NordicBet Ligaen har fået gang i målscoringen.

Mod Hillerød blev det til et mål, og mod Vendsyssel to, og senest mod Fremad Amager blev det til tre mål. Der er derfor fremgang at spore for Michael Hansens mandskab, som inden opgøret er på tiendepladsen i NordicBet Ligaen, og en sejr vil derfor lune i den henseende.

Pt. lider FC Fredericia under, at det er et hold, der har haft stor udskiftning, og at de rutinerede spillere fra de seneste sæsoner, ikke længere er i klubben. De er alle blevet erstattet af yngre kræfter, og den slags tager tid, når man kommer ind i en dårlig stime, som FC Fredericia kom fra start af sæsonen.

FC Fredericias modstander, SønderjyskE, er inde i et formdyk. Sønderjyderne vandt de første fire kampe i NordicBet Ligaen, men siden er det blevet til to nederlag og senest uafgjort mod Næstved. Det er derfor et slagent hold som FC Fredericia møder, og det skyldes især skadessituationen i SønderjyskE, der ikke ser alt for god ud. Blandt andet er midtbaneprofilen Troels Kløve ude, og det samme er tilfældet med eksempelvis Ryan Johnson Laursen og Christoffer Remmer.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Der er kampstart mellem de to hold klokken 14:00 på Monjasa Park.