FC Fredericia vandt i søndags mod Fremad Amager på udebane. Den sejr skal de følge op på i onsdagens opgør mod Nykøbing FC på udebane.

FC Fredericias udekamp mod Nykøbing blev udsat pga. for meget vand på banen og blev i stedet programsat til i dag klokken 19:00, hvilket er baggrunden for, at FCF allerede skal i aktion igen efter søndagens opgør mod Amager.

I tabellen er det to hold, der er rigtig tæt på hinanden. Nykøbing er på ottendepladsen med 21 point for 16 kampe, mens FCF er på niendepladsen med 20 point for lige så mange kampe.

Rent formmæssigt er det dog to forskellige mandskaber. Nykøbing er inde i en rigtig god periode i NordicBet Ligaen med nu fem kampe som ubesejret, efter de ellers havde fået en svær start på sæsonen.

FC Fredericia på den anden side hentede deres første sejr i NordicBet Liga-regi i søndags i seks kampe. Derfor var sejren tiltrængt og den selvtillid sejren mod Amager, kan FCF tage med til opgøret mod Nykøbing.

Det siger FCF’er om kampen

Banen i Nykøbing er et tema forud for opgøret. Det oprindeligt planlagte opgør mellem de to hold blev som nævnt aflyst pga. for meget vand på banen. I dagene op til dagens opgør har det igen regnet, hvilket formentlig giver en dårlig bane.

– Det bliver en svær kamp selvfølgelig på udebane og nok ikke så god en bane, men vi har haft møde og snakket om, at vi skal spille vores eget spil, selvom det er en dårlig bane. Det skal vi ikke tænke på og i stedet gå ud at spille vores eget spil og gå efter at vinde, siger FCFs Brent McGrath.

De seneste fem opgør mellem NFC og FCF:

10.09.2017: FCF vs NFC 2-0
23.04.2017: NFC vs FCF 2-2
27.11.2016: FCF vs NFC 0-2
28.08.2016: FCF vs NFC 1-2
26.04.2009: NFC vs FCF 0-2