FC Fredericia var foran både 1-0 og 2-1, men en udligning syv minutter før tid gjorde, at kampen endte 2-2 og dermed har FCF ikke vundet i NordicBet Ligaen siden d. 24. september mod Brabrand.

FC Fredericia kom klart bedst fra start på et råkoldt Monjasa Park. Efter syv minutters spil var Dennis Høegh fri i feltet, men afslutningen var ikke hård nok og blev reddet af Sebastian John. Minuttet efter kunne John dog intet stille op.

Efter en omstilling var Mikkel Kndsen fri i feltet, efter et træk ind i banen. Med venstrebenet bankede han bolden op i det lange hjørne og bragte FC Fredericia foran 1-0.

Trods scoringen fortsatte FCF med at presse på, uden dog at blive rigtig farlige. Som første halvleg skred frem blev Viborg mere og mere farlige. Et indlæg fra Christian Sivebæk efter et frispark havnede hos Andreas Albers, der dog sendte bolden over mål.

Samme Albers var dog skarp efter 31 minutter, hvor han efter lidt tilfældigheder fik bolden i FCFs felt og sendte bolden i mål til 1-1. Glæden varede dog godt i Viborg-lejren. Et FCF-hjørnespark minuttet efter blev forlænget og havnede hos Frans Putros, der bragte FC Fredericia foran 2-1.

I den periode af kampen væltede det med chancer i begge ender. Albers havde chancen for at udligne igen få minutter senere, men ubeslutsomhed gjorde, at hans forsøg blev blokeret.

Den resterende del af første halvleg forløb uden de store chancer, og FC Fredericia gik derfor til pause foran 2-1.

Fra anden halvlegs start var Dennis Høegh ved at bringe FCF i front, men venstrebensspillerens forsøg gik ikke i mål.

Med 20 minutter igen havde Oliver Fredsted chancen for at lukke kampen, men wingbackens spark med højre ben blev let reddet af Sebastian John.

Viborg pressede på som kampen skred frem. Det udnyttede Danielo Arrieta, der scorede til kampens resultat 2-2.

I den resterende del af kampen havde begge hold tilløb til store chancer, men skarpheden manglede og kampen endte derfor uafgjort.