FC Fredericia kan matematisk stadig slutte i top-2 i NordicBet Ligaen, men det er ikke realistisk. Fredag aften løber de på banen mod Nykøbing.

Med fire spillerunder tilbage er FC Fredericia syv point efter FC Helsingør på andenpladsen i NordicBet Ligaen, og der skal derfor ske mirakler, hvis det fordspring skal indhentes. FC Fredericia er dén grad afhængige af andre resultater, men det de selv kan gøre er, at vinde mod Nykøbing som holdet har gjort to gange indtil videre i denne sæson.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

I grundspillet blev det til uafgjort på udebane og en sejr på hjemmebane, og senest i oprykningsspillet blev det til en sejr på 3-2 på udebane, og der kan også være endnu et målrig opgør i vente. Det kræver dog, at FC Fredericia opper det offensive niveau i forhold til den seneste kamp mod FC Helsingør, hvor der manglede kvalitet på den sidste tredje del af banen.

I forhold til det opgør er Peter Makrillos igen til rådighed, og det kan blive en del af svaret på offensiven, da Makrillos har spillet et godt oprykningsspil i rollen som en af de offensive kreatører. Senest var det op til Alexander Jensen, og det lykkedes ikke helt så godt for Jensen. Samtidig manglede Kristian Kirkegaard skarphed, og det endte med at koste FC Fredericia.

adp-as.dk

Nykøbing har forlængst udspillet deres rolle i oprykningsspillet. Det forhindrede dog ikke Nykøbing i senest at vinde 2-1 mod Hvidovre, og FC Fredericia vil derfor komme til at møde et mandskab, der ikke ligger sig ned, men som spiller frit og vil skrabe så mange point som muligt sammen og få selvtillid inden sæsonafslutningen.

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Nykøbing klokken 18:30.