FC Fredericia har indgået en to-årig aftale med den zambianske midtbanespiller Valance Nambishi, der kommer til klubben pr. 1. juli, hvor han har kontraktudløb med FC Fredericias konkurrenter i 1. division, Silkeborg.

23-årig Nambishi er et produkt af Silkeborgs talentafdeling, og har taget vejen op igennem igennem systemet, men til sommer skifter han til FC Fredericia.

»Vi forsøgte at hente ham allerede sidste år på anbefaling af Michael Hansen, men det lykkedes ikke. Valence har ikke spillet fast under Kent Nielsen i Silkeborg, men da de rykkede op under Michael Hansen var han fast mand,« siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til AVISEN.

Dermed er det bytte-købmand med Silkeborg, der til sommer får tilgang af FC Fredericias Andreas Oggesen. Begge spiller central midtbane.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

»De spiller i samme område på banen, men det er en anden type,« konstaterer Stig Pedersen.

Hvorvidt der kan blive tale om at tilknytte Valance Nambishi allerede nu afhænger af flere ting.

»Det er ikke vores plan som det ser ud nu,« siger Stig Pedersen.

https://www.vinmedmere.dk/

Valence Nambishi, der har skrevet under på en to-årig aftale med FC Fredericia, har ifølge portalen Transfermarkt spillet 39 kampe for Silkeborgs førstehold med et mål til følge.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer