Efter ikke at have vundet i NordicBet Liga-regi siden d. 24. september fik FC Fredericia igen sejrens sødme at smage. Det skete på Sundby Idrætspark, hvor FCF sejrede med 3-1 mod Fremad Amager.

Det var et decimeret FCF-mandskab der drog til Amager. Anfører Christian Ege sad over med karantæne og Frans Putrus er med landsholdet, hvilket gjorde, at det fredericianske mandskab kun havde tre markspillere på bænken i form af Denis Fazlagic, Niels Letort og Niels Nyman, og derudover reservekeeper Dino Hodzic.

Det gav plads til Christian Sørensen og Esben Petersen i startopstillingen i forhold til den seneste kamp mod Viborg. FCF fik en god start på opgøret og bragte sig foran 1-0, efter drømmehug fra Dennis Høegh i det 19. minut.

Kort tid før pausen var den tidligere Superliga-angriber Morten Nordstrand dog på spil for Fremad Amager. Nordstrand var kynisk foran kassen og udlignede til pausestilingen 1-1.

I anden halvleg vendte kampen igen til FC Fredericias fordel. Forinden måtte Piscu dog udgå med en skade. Fra bænken kunne spanieren se Christian Sørensen bringe FCF på sejrskurs med 17 minutter tilbage af opgøret, og med tre minutter igen slog Brent McGrath sejren fast med sin scoring til 3-1.