I seks kampe i streg er FC Fredericia gået fra banen i NordicBet Ligaen uden at vinde. Stimen kan blive vendt tidligt mandag eftermiddag, hvor Fremad Amager er modstanderen på udebane.

Fremad Amager og FC Fredericia ligger side om side i tabellen. Begge hold er noteret for 17 kampe, men FCF har dog spillet én kamp færre end holdet fra Amager.

I lighed med FC Fredericia er Fremad Amager også inde i en dårlig formkurve i NordicBet Ligaen. Således er Amager uden sejr i seks kampe i træk, og sidst de vandt var d. 24. september – samme dag som FCF også vandt sidst i NordicBet Ligaen.

Det siger FCF’er om kampen

FCFs keeper, Alexander Nybo, udtaler følgende om forberedelserne til kampen mod Fremad Amager.

Vi har forberedt os som vi plejer egentlig. En god uges træning sammen med Dino (Hodzic, red.) og Magic (målmandstræner Maciej Wasyniuk, red.). Vi arbejder med nogle forskellige ting i øjeblikket. Det bliver kombineret sammen med holdet, når vi har lidt tid hver for sig, både holdet og os målmænd. Det er derfor meget som det plejer med, hvor vi har nogle fokuspunkter i løbet af ugen, som vi arbejder med. Det er der ikke noget nyt bare fordi vi både Fremad Amager.

De seneste fem indbyrdes opgør mellem FA og FCF

27.08.2017: FCF vs FA 2-3
30.04.2017: FCF vs FA 2-2
12.03.2017: FA vs FCF 2-1
31.07.2016: FA vs FCF 0-0
20.05.2007: FCF vs FA 3-0