Et nyt makkerpar i dansk stand-up kommer til Hindgavls Slot. De kendte komikere Frank Hvam (Kendt fra Klovn) og Mick Øgendahl (kendt fra Blå Mænd, mange andre filmroller og sine stand-up-shows) har skrevet kontrakt med EventC. Vi skal dog et godt stykke ind i fremtiden. De to herrer rammer nemlig Middelfart torsdag den 16. maj 2019 (dagen før Store Bededag) 
”Det gode selskab”
Hvam og Øgendahl er en kombi, man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus. Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.
“Vi er utrolig stolte og priviligerede over, at det er lykkes for os at få to så dygtige og kendte komikere til området. Begge kommer jo med en perlerække af shows, film, citater, engagement og ikke mindst; humor. Vi gælder os helt vildt,” fortæller Ulrich Nicolaisen fra EventC.
”Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver faktisk en del at snakke om.. og en del at være bange for,” fortæller Frank Hvam.
”Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt”, siger Mick Øgendahl og fortsætter:
”Gå med åbent sind ind til denne specielle cocktail, hvor der både bliver skudt med bazooka og kastet med knald perler. Et show hvor man skal regne med at have ekstra bukser med… eller acceptere at sidde i voksen-ble. Kort sagt: Det bliver pisse sjovt.”
Frank supplerer : ”ja det gør så!”