I sidste runde af SUPER 4 led Erritsø GIF Rugby et knebent 3 – 8 nederlag til de danske mestre, Aarhus RK. Resultatet gav Erritsø et defensivt bonuspoint, klubbens første i årets DM-slutspil. Derved lever den teoretiske chance for en historisk DM-bronzemedalje til Erritsø. Det kræver dog Erritsøsejr i slutspillets sidste to kampe. Næste modstander er et andet klassehold, Frederiksberg RK, som p.t. ligger på andenpladsen i SUPER 4. Erritsø er dog optimist, for holdet viser bedre og bedre rugby, som sæsonen nærmer sig sin afslutning.

Vicekaptajn for Erritsø GIF Rugby, 24-årige Thor Steendahl, siger før lørdagens SUPER 4 opgør ude mod Frederiksberg RK:

– ”Det bliver som altid en hård kamp, når vi møder dem. Vi skal først og fremmest ud og forbedre vores resultat fra sidst, vi spillede mod Frederiksberg. Og så skal vi fortsætte de gode takter, vi viste mod Aarhus.”

Thor Steendahl, ydercenter for Erritsø, henviser blandt andet til kampen i anden runde af SUPER 4, hvor Frederiksberg slog Erritsø klart. Det skete på en dag, hvor alt lykkedes for københavnerne. Siden den kamp har Erritsø bygget på og har forbedret sig på alle parametre. Det kulminerede foreløbig med det flotte resultat ude mod Aarhus RK i sidste runde, en kamp der kunne være gået begge veje.

Erritsøs erfarne spillende træner, Jan ”Bubsi” Nielsen, supplerer:

–  ”Vi vil gøre alt for at ramme den form, vi viste mod Aarhus. Gør vi det, er chancen for sejr over Frederiksberg til stede.”

Træneren forventer at stille med samme trup som mod Aarhus. Det indebærer blandt andet, at klyngehalf Christoffer Ki Winstrøm flyves hjem fra sit studiehold i Barcelona. De stærke forwards Kenneth Holm, Tobias Mulvad, Rune Rytter Larsen, Per Søndergaard, holdkaptajn Jeppe M. Holm, Michael Axø, Michael Klæsøe og Jimmi Hede er også med igen.  Endelig findes blandt trekvartbacks igen Hans Erik Severinsen, Jens Vissing, Alexander Hansen, Thor Steendahl, Gilles Boué og Jan ”Bubsi” Nielsen. Også bænken ser tilfredsstillende ud, med unge og mere erfarne spillere klar til kamp.

Kampen Frederiksberg RK – Erritsø GIF spilles lørdag den 21. oktober og foregår på Jens Jesensvej 20, 2000 Frederiksberg. Kampen har opspark kl. 14.00.