Dansk Rugby Unions pokalturnering 2017-18 er i fuld gang. Alle fire kvartfinaler spilles lørdag. Én af dem involverer det lokale rugbyhold, Erritsø GIF Rugby, som på hjemmebane tager imod Aalborg RK Lynet. Kvartfinalen bliver holdets sidste kamp i sæsonen, hvor Erritsø for en uge siden sluttede Danmarksturneringen som landets fjerde bedst placerede rugbyhold.

I dette efterår har Erritsø GIF Rugby spillet i landets øverste liga, SUPER 4, imens Aalborg RK har spillet i 1. division. Det får dog ikke Erritsø til at tage let på det, for nordjyderne har tidligere vist, at de kan overraske. Aalborg RK er således en af kun to klubber, som i år har slået de regerende danske mestre, Aarhus RK. Det skete i forårets grundspil.

Holdkaptajn for Erritsø GIF, landsholdsspiller Jeppe M. Holm, glæder sig til lørdagens kvartfinale. Han siger:

”Vi afslutter et meget godkendt år imod et hold, vi har slået de seneste gange, vi er tørnet sammen. Men det bliver en hård kamp, for Aalborg har meget at revanchere. Dog er jeg stadig overbevist om, at vi er så sultne efter en sejr, at vi trækker endnu en sejr hjem over de nordjyske.”

De sidste tre indbyrdes opgør mellem Erritsø GIF og Aalborg RK er alle endt med Erritsøsejr. Seneste indbyrdes møde var 24. juni i Erritsø, hvor hjemmeholdet via en sikker 32 – 17 sejr kvalificerede sig til SUPER 4 slutspillet – på bekostning af Aalborg RK.

Efter en lang rugbysæson, der startede i marts, er flere Erritsøspillere stadig plaget af skader. Indercenter Hans Erik Severinsen og wingen Alexander Hansen forventes dog klar igen, ligesom nyerhvervelsen, forwarden Vladimir Frolov, også banker på til en plads i startopstillingen. Landsholdsspilleren, der er født i Rusland, er en klar forstærkning af Erritsø, der sæsonen igennem har forbedret deres spil, taktisk som teknisk. Holdet brænder for at runde sæsonen af med en sejr.

Pokalkvartfinalen Erritsø GIF vs Aalborg RK spilles lørdag den 11. november og foregår på rugbybanen ved Erritsø Idrætscenter på Krogsagervej. Kampen har opspark kl. 14.00.

Oversigt over alle fire pokal-kvartfinaler findes her: http://www.rugby.dk/turneringer/2017-03-24-13-31-54/pokalturnering-2017-2018/calendar/196