Enhedslisten (og for den sags sags skyld også andre partier) udnævnte sig selv som borgernes vagthund – i hvert fald under valgkampen. Byens borgere skulle behandles ordenligt og med respekt, og det ville især Enhedslisten være garanten for.

I den debat og det svar Enhedslistens Cecilie Roed Schultz er kommet med på Fredericia Avisen, om en række borgeres oplevelser med Fredericia Kommune, må jeg blot konstatere, at vagthund er Enhedslistens Cecilie Roed Schultz ikke.

Uden blusel og dokumentation oplyser Cecilie Roed Schultz, at der står noget i konstitueringsaftalen om, at tale Fredericia op og at hun er blevet advaret mod en gruppe borgeres som fylder meget.

Med denne udtalelse er Cecilie Roed Schultz netop med til, at tale byens borgere ned.

Vagthunden er nu krøbet under sofaen – det er de andres skyld.

Enhedslisten har selv indgået konstitueringsaftalen og budgetforlig og har derfor også et ansvar overfor byens borgere sammen med de øvrige partier, som Cecilie Roed Schultz nu gemmer sig bag og hænger ud.

Det kan undre, at Enhedslistens Cecilie Roed Schultz gemmer sig bag udtryk som. Jeg er blevet fortalt, at nogen borgere fylder meget. Hvem har fortalt dig det? Hvad er det for advarsler du har modtaget?

OG hvad vil du gøre ved det?

Det virker som om, at Enhedslisten ikke helt ved, hvad de har med at gøre. Senest oplyser Cecilie Roed Schultz, at det hele er er en misforståelse.

Hvad er der at misforstå.

Intet.

Enhedslisten vil gerne være vagthund, men tør ikke og gemmer sig bag konstitueringsaftalen og andre siger….

Og kan ovenstående ikke bruges, så er Enhedslistens Cecilie Roed Schultz blot misforstået.

Et er helt sikkert – vagthunden Enhedslisten bider ingen.

Dennis Nielsen
Brovadvej 46
7000 Fredericia