For anden spillerunde i træk vandt Middelfart Boldklub efter at have været bagud ved pausen. Søndag vandt holdet 2-1 på udebane mod Thisted, og det betyder, at fynboerne nu fire point op til overlevelse i 2. division.

Middelfart gik ind til forårssæsonen med kniven for struben, og havde syv point op til Kolding på tiendepladsen, og var blot noteret for en sejr i sæsonen. 

Det billede er nu vendt med to sejre i træk. Den første kom i hus mod B93 i sidste uge på hjemmebane, og i dag stod den på en lang tur til Thisted, der kæmper for at holde sig inde i kampen om oprykning på tredjepladsen.

Thisted kom foran efter et kvarters spil på mål af Mikkel Agger, der scorede sit tiende sæsonmål. 1-0 var også stillingen efter første halvleg, men i anden halvleg vendte billedet igen for Middelfart.

Marcus de Claville blev den helt store helt, da han først scorede til 1-1 efter 52 minutter, og et kvarter sende bragte han Middelfart i front. Den stilling holdt resten af opgøret, hvorfor Middelfart rejste hjem tre point i bagagen og nu har fire point op til Kolding på tiendepladsen, der giver overlevelse i 2. division. Netop Middelfart og Kolding mødes den 2. april i næste spillerunde.