Nok står Ole Damgaard opført som assistenttræneren i Fredericia Håndboldklub, men det er bestemt ikke bare en hvem som helst, der forlader FHK. Det er manden med det store taktikbræt, der lagde FHK’s angrebsstrategi.

Fredag blev det offentliggjort, at Damgaard forlader FHK til sommer. Siden 2017 har han været assistent i FHK, og selvom det nogen gange er sundt med ny inspiration, så virkede det udefra set til, at det har virket som et match, som godt kunne fortsætte. Der har været snak i kulissen ved flere lejligheder om, at FHK har afsøgt trænermarkedet, men det er efter alt at dømme ikke med FHK’s gode vilje, at kontrakten med Ole Damgaard ikke forlænges.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Damgaard har internt i FHK-truppen nydt stor respekt og er manden, der kommer med sin kinabog og er velforberedt til punkt og prikke. Damgaard har været den rutinerede rotte på bænken, der blandt andet tidligere har stået i spidsen for Ikast-Bording i deres storhedstid og derfor komplementerer Houmark godt. Det har været tydeligt at se, at Damgaard har haft noget at skulle have sagt, når han har taget teten med at trykke på timeoutbufferen i kampens hede.

Fremover kommer Lasse Folkmann til at være Houmarks højrehånd. Folkmann har igennem flere sæsoner været inde over FHK’s ligaholds træninger, og det er derfor langt fra en fremmed person, der kommer ind. Folkmann sidder sågar bag FHK-bænken til kampe og kommer med inputs, og han har samtidig fingrene på pulsen med, hvad der sker i klubbens ungdomsafdeling, hvor han er træner for U19-holdet og 2. divisionsholdet, som skal være med til at udklække fremtidens ligaspillere i FHK.

http://adp-as.dk

Folkmann er internt i FHK meget anerkendt for sine trænerevner, og derfor er det naturligt, at trænertalentet nu kommer fast ind omkring ligaholdet, som han skal komme med ny inspiration til, men er han en ligeså stor strateg som Damgaard? Det er uvidst, da Lasse Folkmann endnu ikke har vist sig frem trænermæssigt på dette niveau endnu. Til gengæld får FHK nu en assistenttræner, der ikke har meget at se til ved siden af håndbolden. Damgaard har ved lejligheder været fraværende ved FHK’s træninger, da han har skulle passe sit civile arbejde som forstander på Vejle Idrætshøjskole, og med FHK’s ambitioner om en større træningsmængde, har det vist sig ikke at være forenligt, at forlænge aftalen med Ole Damgaard.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer