FC Fredericai var ikke oppe på den store klinge, men alligevel lykkedes det holdet at hive en sejr hjem mod Kolding, der med skarphed foran kassen kunne have fået point med fra opgøret.

FC Fredericia fik den perfekte start på kampen. Bolden lå i Koldings mål efter to minutters spil, da Christian Tue udnyttede, at bolden sprang over Kolding-keeper Sebastian John og efter 22 minutter slog Mathias Johannsen til. Mikkel Knudsen hamrede bolden på kassen, og det endte med at blive en frispilning, og efterfølgende kunne Johannsen sikkert sende bolden i mål.

https://www.vinmedmere.dk/

Efter en halv times spil burde FC Fredericia have lukket kampen. Et hjørnespark blev smækket ind i pandebrasken på Justin Shaibu, men helt fri ved forreste stolpe headede angriberen bolden i sidenettet og i stedet for at have punkteret kampen, så begyndte den i allerhøjeste grad at leve i anden halvleg.

Kolding kom med et andet fysisk udtryk end i første halvleg, og flere brændte det gevaldigt på. Elias Olafsson måtte hive et par store redninger op ad ærmet, men undervejs var han også ved at give en gave væk. En stille og rolig aflevering langs jorden havnede hos en Kolding-spiller, og selvom der i to omgange var nærmest frit skud uden keeper, så lykkedes det ikke Kolding at sparke bolden i kassen. Det lykkedes til gengæld med et kvarters tid igen, men i den resterende del af kampen kom Kolding ikke frem til nogen åbner chancer, selvom de sad på spillet. Derfor endte FC Fredericia på en dag, hvor de var under pres, alligevel med at vinde.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Se her Sportsredaktørens karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Elias Olafsson (4): Flere gange viste islændingen usikkerhed i spillet med fødderne, og det var ved at koste. Rent målmandsteknisk med redninger stod Olafsson en god kamp.

Mikkel Knudsen (7 – Man of the Match): Spillede en god kamp på backen. Kom flere gange med offensivt og lukkede fornuftigt af defensivt.

Erik Nissen (7): Var med til at stå imod Kolding-presset, og det slap han fint fra.

Mathias Johannsen (7): Planen var ikke, at han skulle være startet inde, men en skade til Tobias Anker ændrede på det. “Malte” lagde afleveringen, der hoppede over Sebastian John og havnede hos Christian Tue, der scorede. Forsvarsspilleren kom også selv på måltavlen med sit mål til 2-0.

Nicolaj Ritter (7): Pålidelig defensivt som altid, og gik fint med i spillet.

Christian Ege Nielsen (4): Blev taget ud i pausen, men inden da havde han leveret et fint indtryk inde centralt, hvor der som sædvanligt blev arbejdet hårdt.

Raphael Onyedika (4): Ikke så dominerende som man tidligere har set ham og lavede flere boldtab, som man ikke har set ham lave før.

Kristian Kirkegaard (4): Kæmpede alt hvad han kunne, men offensiven sprudlede ikke.

Christian Tue (4): Har fået hul på bylden og er nu noteret for to mål i FC-trøjen. Spillede en god første halvleg, men faldt ud af spillet i anden halvleg, da FC blev presset.

Agon Mucolli (4): Blev ikke for alvor sat i scene udover ved enkelte lejligheder.

Justin Shaibu (4): Kom ikke frem til det store udover et hovedstød efter et hjørnespark, men kæmpede alt hvad han kunne.

_____

Alexander Jensen (4): Kom ind i pausen. Har imponeret ved tidligere lejligheder, men var ikke så i øjnefaldende overfor det fysiskbetonede Kolding-hold.

Dennis Høegh (UB): Spillede ikke nok.

Mathias Gertsen (UB): Spillede ikke nok.

Henry Uzo (UB): Spillede ikke nok.

Lukas Enevoldsen (UB): Spillede ikke nok.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer