Koncerten med Dúné er godt i gang i Tøjhuset i Fredericia Bandet, der består af Mattias Kolstrup, Ole Bjórn og Piotrek Wasilewski leverer en sikker start, hvor forsangeren Mattias Kolstrup joker sig igennem lokalets udformning på en meget personlig måde. “Det er sjovt at spille et sted, hvor jeg ikke kan se folk og mange folk kan ikke se os”. Folk sidder helt oppe under taget, men forsangeren charmerer hele salen.

Det er er ikke akustisk, men “stripped down” og det klæder bandet; at få det smukke og poetiske frem. Tøjhusets publikum er pakket sammen, og der er fest i Fredericia.
Det er pause i koncerten, snakken kører i salen som en familiefest. Humøret er virkeligt højt, det er en meget personlig koncert med sjove historier fra da bandet boede i Berlin. Mattias Kolstrup ved godt kvinderne kan lide ham. Så han har brugt tricks, som der er en storm i aften. “Hvor går man i byen, når man ikke kan komme hjem? Er der nogen der kan have et band sovende i nat”? spørger forsangeren med henvisning til, hvis Storbæltsbroen lukker. Der er et overtal af kvinder og de æder det råt. Han har fingrene på pulsen og ved hvordan man udnytter sit publikum, specielt damerne.

Andet sæt er gået i gang kun med Mathias og Piotr.

De fortæller en personlig historie, om hvordan de mødte hinanden i Skive.

Forsangeren har lige tysset på publikum. Mange af kvinderne taler meget. Det er en koncert, som passer til en girlsnight out.

Forsangeren er lige så god til at synge, som han er er godt til at tale direkte til publikum.

Han fortsætter sin suværene vokalpræstation og bandets nøgenhed klæder de rockede numre.

Han snakker til nogle af sine kvindelige fans, som han kender fra andre koncerter.

Han er en slags Christopher for voksne kvinder, de kigger mest og snakker, når ham synger.

Det er lidt synd, for musikalsk er det topklasse.

Folk står op til det sidste nummer. Ekstra nummeret og folk er ved at gå ud i Fredericias natteliv.