DIVA butik. Foto: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Mia Ravn ejer af butikken DIVA på sjette år. Middelfart AVISEN vælger at besøge butikken og får et indblik på hvordan julesalget for butikken har været.

Tågen over Middelfart har spredt sig, og Middelfart AVISEN parker bilen, og bevæger sig ind mod gågaden.

Jeg kommer gående mod Algade og ser ind i butikken, og opdager alle de fine ting og tøj, som står i vinduerne. Inde i butikken er den imødekommende Mia Ravn igang med at sætte nye varer op, men hun har stadig tid til at tale med mig.

Unikke varer i DIVA

Mia Ravn kommer ind på, at det som i butikken var mest efterspurgt var alt af deres tøj, som var mest populært.

”I butikken har vi kun specialmærker, som kun DIVA-butikken går efter og alle nyhederne i de enkelte mærker, som der kommer ud, har vi i butikken. Vi er unikke med vores speciellemærker”, fortæller Mia Ravn

Faste kunder

Inde i butikken er der mange kunder, som Mias kolleger er ved at ekspedere og servicere. Mange af kunderne handler ofte i butikken.

Stemningen inde i butikken er hyggelig og varm, og man føler sig velkommen og får lov til et par gange kigge rundt i butikken for at se nærmere på det hele.

”Jeg elsker min fysiske butik, jeg elsker at have mine faste kunder og vi har mange kunder, som kommer – også langvejs fra. Vi plukker vores egne varer, vi køber med hjertet og vi lytter til vores kunder. Derfor er vi så specielle”, fortæller Mia Ravn til sidst i dette korte interview.

DIVA butik. Foto: Sabina Mehic, Middelfart AVISEN

Skriv et svar