Borgmester Jacob Bjerregaards afgang i utide, uregelmæssigheder i familieafdelingen, masseflugt af djøfere og hjemsendelse af kommunaldirektøren, og nu også økonomi- og personalechefen indenfor få måneder, vidner om en syg kultur i embedsværket og et Byråd uden føling med sin administration.

Det Konservative Folkeparti i Fredericia retter en kraftig kritik af, at Byrådet ikke har formået at opdage alle disse uregelmæssigheder i tide og reageret på det.

Specielt skal kritikken rettes mod Socialdemokratiets byrådsmedlemmer, der med baggrund i deres absolutte flertal ikke kan undslå sig at være direkte eller indirekte involverede.

Konservative i Fredericia opfordrer derfor Borgmester Steen Wrist Ørts og Socialdemokratiet til at tage offentligt afstand fra Jacob Bjerregaard og hans påvirkning af den skadelige interne kultur, samt hans efterhånden åbenlyse misbrug af sin position.

Det skal være klart for enhver, at Det Konservative Folkeparti i Fredericia under ingen omstændigheder vil acceptere denne syge kultur.

Med en whistleblower-ordning, åbenhed i Byrådet, en generel kulturændring i embedsværket, så medarbejdere har lyst til at blive og hvor topembedsfolk ikke presses til at begå uregelmæssigheder, vil Konservative være garanter for, at tilliden kan genskabes til Byrådet og administrationen og hvor der vil være et armslængdeprincip mellem politikere og embedsfolk – præcis som styrelsesloven også foreskriver.

Med venlig hilsen

Tommy Rachlitz Nielsen

Spidskandidat Fredericia Konservative Vælgerforening

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Karen Møberg
Karen Møberg
13:39 - 24. februar 2021 13:39

Det har det konservativ parti været længe om at finde ud af. Jeg har, som frivillig bisidder gennem 12 år haft fat i politiker fra partiet, men da de blev lovet det, de havde brug for til eget behov for at holde mund, blev jeg en ligegyldig person med mine over 100 familier, der blev trådt på, men bedre sent end aldrig. Hvad får disse familier nu i kompensation for en uværdig behandling?

Sidst redigeret 1 måned siden af Karen Møberg
Mette R
Mette R
21:42 - 27. februar 2021 21:42
Svar til  Karen Møberg

Vi får absolut ingenting. Og behandlingen fortsætter. Det fik vi mærket i den foregående uge! Trist……