Fredericia har brug for et vaccinationscenter. Det mener byrådsmedlem for Dansk Folkeparti, Inger Nielsen, og regionsrådsmedlem Carsten Sørensen. Region Syddanmark har en dialog med Fredericia Kommune, hvor to steder er udpeget som mulige vaccinationssteder.

Siden Inger i starten af januar kunne fortælle, at man i forvaltningen hos Fredericia Kommune arbejder hårdt for at få et vaccinationscenter til byen, er der ikke sket meget. Uvisheden omkring et muligt vaccinationscenter vækker en frustration hos Inger Nielsen, der gentagende gange har forsøgt at få svar fra forvaltning og regionen omkring vaccinationscenteret.

– Det er korrekt at Fredericia Kommune har peget på enten Messe C eller Sundhedshuset som muligt pop-up vaccinationsklinik. Sygehus Lillebælt vil i løbet af marts tage kontakt til kommunen for dialog om hvilken af lokationerne der vil være bedst egnet til vaccinationer efter påske, når vi forventer at have vaccinationer nok til at lave lokale vaccinationsklinikker, således lyder meldingen fra Region Syddanmark til medlem af Regionsrådet, Carsten Sørensen.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Karsten Cordtz
Karsten Cordtz
17:05 - 7. marts 2021 17:05

Det kunne være mere interessant at høre om der er nogen der ikke ønsker vaccinationscenter i Fredericia. Dem vil jeg gerne debatterer med.

Jesper
Jesper
20:51 - 7. marts 2021 20:51
Svar til  Karsten Cordtz

Hvis vi nu havde siddet overfor hinanden, så ville jeg hellere end gerne påtage mig den modsatte mening end du (og et hvilket som helst andet individ) så vi kunne få en debat igang. Men jeg gider squ ikke på dette forum…

Ove Nygaard
Ove Nygaard
11:28 - 8. marts 2021 11:28

Jeg sendte et læserbrev den 9. januar 2021 til “DEBAT” Jyske Medier, og det blev optaget i Fredericia Dagblad den 9. januar 2021. Overskriften var: “Covid 19-vaccinationer, Fredericias borgere skal til Vejle eller Kolding.” Bl. a. skrev jeg: “Har Fredericia kommune slet ingen ledelse i øjeblikket, hverken politisk eller administrativt?.Hvem taler “borgernes sag” og sørger for, at der snarest tages initiativ til et vaccinationscenter i vores kommune? Eller går det hele op i “ævl og kævl” om pludseligt borgmesterskifte og undersøgelser i forbindelse hermed.” Der var positive reaktioner på mit læserbrev, men der var også et par (lokal)politikere, der reagerede. Bl.a. havde den iøvrigt normalt saglige Bente Gertz, S-medlem af regionsrådet i Region Syddanmark, et gensvar, som i et indlæg direkte “talte ned til” mit indlæg. Og medlem af byrådet i Fredericia for DF, Inger Nielsen, havde et indlæg til forsvar for det lokale styre. Det er sidstnævnte “initiativ” fra fru Inger Nielsens side, som får hende til at fremstå som “initiativtager” til et vaccinationscenter i Fredericia. Jeg er ikke “på valg”, men blot en almindelig borger i Fredericia kommune, som reagerede prompte på meldingen fra koncerndirektør Yelva Bjørnholt i FD den 7. januar. Og nu tager fru Inger Nielsen, DF, sagen op igen. Og nu kan alle, der “har følt det på egen krop” at skulle til vaccinationscenter i Kolding (eller Vejle) i en rimelig høj alder (plus 85), godt se, at det er en belastning og kan være med til at afholde nogen fra at lade sig vaccinere. Og jeg kan endnu engang notere mig fru Inger Nielsens særlige evne til at tage “lavthængende politiske frugter” til sig som sit eget initiativ, men hun har naturligvis – som jeg – sin ytringsfrihed. Og det skader jo aldrig “sagen” at flere bakker den op. Jeg skylder at sige, at jeg har fået både 1. og 2. vaccination i vaccinationscenter Kolding, og både booking på nettet og “selve operationen” på centret, hvor medarbejderne er særdeles venlige og kompetente, forløb planmæssigt. Jeg så, at det tidligere byrådsmedlem Henning Due Lorentzen havde beskrevet et positivt forløb med vaccination i Horsens og har “ fået på puklen” for den ros og det blev antydet, at han havde været særligt heldig og “priviligeret”. Jeg kan så slutte med, at jeg måske blot har været “heldig”, for jeg er ikke noget som helst fhv, som kunne give anledning til at antyde, at jeg er “særligt priviligeret”!

Jesper
Jesper
18:35 - 8. marts 2021 18:35
Svar til  Ove Nygaard

I dag har selv folk på overførselsindkomst råd til bil. Det var ikke tilfældet i 80erne…
Benzin er meget billigere i dag end det var i 80erne… Det samme med strøm… Når man sætter det i forhold til en realløn…

Og dét dėr med co2 er jo nok alligevel bare et stort bluff…

Vi har også meget mere asfalt nu, så vi kan da ligeså godt bruge det og rase 20-50km i ny og næ… Hvis nu huslejen er for stor for kommunen til et lokalt arrangement…

Karen Møberg
Karen Møberg
14:22 - 9. marts 2021 14:22
Svar til  Jesper

Sådan en gang pis at lukke ud

Jesper
Jesper
09:51 - 10. marts 2021 09:51
Svar til  Karen Møberg

Mange argumenter er i bund og grund noget pis at lukke ud… De er formet og tilrettelagt så de passer ind i dėt verdensbillede, med tilhørende skyklapper og overbevisninger den enkelte har tilegnet sig…

Jeg takker for rosen, Karen.