Danmark var uden den helt store stjerne, Mikkel Hansen, der sad ude med maveonde, men trods det endte danskerne med at vinde 27-34 mod Japan, der længe hang på i opgøret.

Danmark skulle bruge en sejr for at sikre en en kvartfinaleplads. Det skete, fordi Argentina laverede en af de største overraskelse ved VM-slutrunden og besejrede de kroatiske favoritter med 23-19. Nu er der spillet en kæmpe presbold over på kroaterne, hvis de skal videre fra mellemrunden, da det kræver en sejr i den sidste gruppekamp mod Danmark samtidig med, at Argentina skal tabe til Qatar.

Det var dog langt fra de bedste forberedelser til kampen. Op til kampen havde Mikkel Hansen og Johan Hansen fået maveonde, og det betød, at de to spillere sad over sammen med Magnus Bramming og Emil Nielsen, og særligt fraværet af Mikkel Hansen var ikke noget, som danskerne var forberedt på. Pludselig skulle danskerne til at tænke nyt og med en Jacob Holm, der først er kommet tilbage til dagens kamp, så lå det ikke i kortene, at han skulle have meget spilletid. 

Spilletiden tilfaldt i stedet specielt Lasse Andersson, der har den force, at han kan dække op, og det skulle give danskerne et ekstra våben, da man så slap for en ekstra forsvars/angrebsudskiftning, men netop forsvaret kom gang på gang på glatis mod de lynhurtige japaner, der flåede det danske forsvar op. Til gengæld var danskerne også skarpe offensivt, og særligt den slutrundedebuterend Emil Jakobsen var i hopla, og det gav danskerne en føring på 11-14, men tre japanske scoringer i træk bragte Japan på 14-14 inden, atDanmark igen trak fra og kom foran 17-19.

Japan hang på til 22-24 i anden halvleg, men den danske defensiv steppede op, da der blev lavet forsvarsmæssige justeringer. Ind kom Mads Mensah, Anders Zachariassen og Magnus Saugstrup, og det kombineret med Lasse Andersson udover dem satte en stopper for de lynhurtige japanere, der med ti minutters tid igen var bagud 23-28 og derfor forlangte timeout, men lige lidt hjalp det. Danmark endte i sikker stil med at vinde 27-34, og er dermed klar til kvartfinalen, selvom der resterer en gruppekamp mod Kroatien på mandag.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer