Fredericia døgnrapport 27.10.2017

Indbrud i Taulov
I Bærhaven i Taulov har der været indbrud i en villa torsdag mellem klokken 18 og klokken 20.Tyven har skaffet sig adgang ved at bryde et vindue op til ejendommens stue, og er herefter sluppet afsted med et kamera.

Indbrud i Erritsø
En villa beliggende på Brahesborgvej i Erritsø fik torsdag mellem klokken 18.15 og klokken 22.45 besøg af ubudne gæster. Her blev et vindue brudt op formentlig med et koben. Herefter har man bevæget sig rundt i hele huset, og forladt stedet gennem terrassedøren. Der er blevet stjålet en playstation og nogle parfumer.

Cyklist påkørt
I krydset mellem Strandvejen og Hannerup Brovej var der torsdag klokken 12.46 et mindre færdselsuheld. En bilist kom kørende i vestlig retning og svingede til venstre ad Hannerup Brovej, og påkørte en cyklist derved. Politiet oplyser at der kun skete lettere materiel- og personskade ved ulykken.

Fodgængere påkørt
Torsdag morgen klokken 08.19 fik politiet anmeldelse om personpåkørsel i krydset mellem Prangervej og Vestre Ringvej. En kvindelig bilist kom kørende mod øst ad Prangervej og påkører i krydset to fodgængere derved. Politiet oplyser at ulykken er registreret med personskade til følge, men kender ikke til alvorligheden.