Onsdag den 3. oktober kunne man komme til comedy i Tøjhuset. Det var Uffe Holm og Jesper Juhl, som stod for underholdningen, og fredericianerne var vilde med det.  

Jesper Juhl, comedy i Tøjhuset: Foto: Magnus Runge, Fredericia AVISEN

Først på scenen kom den 38-årige komiker Jesper Juhl. Jesper er nok mest kendt for sin selvironi, når han optræder, men han er også kendt for sin indragelse af publikum. I de cirka 35 minutter Jesper var på scenen, fik han væltet alle af stolen. Det var en fornøjelse at overværre. Både Jesper og Uffe gjorde opmærksom på, at det var et show fyldt med jokes, som lige skulle testes, men det kunne overhovedet ikke mærkes. 

Uffe Holm, Comedy i Tøjhuset: Foto: Magnus Runge, Fredericia AVISEN

Efter en kort pause blev klokken 21, og Uffe træder på scenen. Uffe Holm er 42 år, men på trods af sin alder kender mange Uffe som “Årets Instagram profil 2017”. 

Uffes del af showet, som også varede længst, var mindst lige så god. Hans inddragelse af publikum kunne virkelig mærkes, da han flere gange lavede sjov med en til flere fremmødte. Han fik blandt andet en brasiliansk kvinde til at sige, “rød grød med fløde”. Tak til Tøjhuset for endnu en fed Comedyaften til alle jer andre – næste gang Tøjhuset blænder op for stand up er den 22. november, når Carsten Bang, Heino Hansen og Anders Nielsen gæster fæstningsbyens topscene.

https://www.fredericiavin.dk/
Annonce