På en dag, hvor FHK tabte 37-29, var en af de positive historier, at Anders Kragh Martinusen gjorde comeback med succes. Syv mål på ni forsøg blev det til for højrebacken.

Anders Kragh Martinusen tog fusen på de fleste. Han har trænet med på det seneste, men det var tilsyneladende ikke noget Skjern var forberedt på.

adp-as.dk

Martinusen var her, der og alle vegne, men det var ikke nok i sidste ende for FHK, selvom venstrehåndsspilleren lavede syv mål på ni forsøg og lavede fem assists.

– Det var en god kamp for mig. Forsvaret stod fint til mig, da de havde problemer på ydersiden, siger Anders Kragh Martinusen.

I alt blev det til seks kampe på sidelinjen for Martinusen, som døjede med problemer i højre skulder og dermed ikke i skudarmen. Comebacket var med blandede følelser for ham.

– Det er dejligt at være tilbage, da jeg vil gerne spille. Jeg var glad for at være med og bidrage, men det var ærgerligt, at vi ikke var tættere på at vinde, forklarer Anders Kragh Martinusen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Martinusen kommer tilbage på et tidspunkt, hvor der nu resterer to kampe inden, der venter en VM-pause. Først står BSH på menuen på hjemmebane, og i den sidste kamp inden pausen venter GOG på udebane.

– Vi vil gerne stå stærkt på hjemmebane, men BSH har været godt kørende. Det bliver en fed kamp, og jeg håber vi kan presse dem og hente to point på hjemmebane. GOG er ikke det nemmeste sted at tage hen, udtaler Martinusen.