Middelfart Erhvervsråd og erhvervschef Niels Chr. Hammelev har besluttet at gå hvert til sit efter næsten 20 års godt samarbejde.

Middelfart Erhvervsråd har onsdag i sidste uge godkendt erhvervschef Niels Chr. Hammelevs fratrædelse. Erhvervschefen har siden 2004 stået i spidsen for Middelfart Erhvervscenter med stor opbakning fra medlemmerne og bestyrelsen. Fratrædelsen sker efter en strategiproces, hvor begge parter har valgt, at tiden er rigtig til, at en ny profil skal gå forrest i Middelfart Erhvervscenter.

– Vi har været gennem en strategiproces, som sætter en ny retning for erhvervscentret. Foran os ligger nu et stort arbejde med at udmønte strategien for erhvervslivet i Middelfart Kommune. Til det har vi sammen valgt, at en ny profil skal stå i spidsen for Middelfart Erhvervscenter, siger formand for Middelfart Erhvervsråd Uffe Høeg Johansen og tilføjer:

– Jeg vil samtidig sige, at Niels Chr. Hammelev har bidraget stærkt til både den nye strategi og til udviklingen af erhvervslivet i Middelfart Kommune gennem sine snart 20 år som erhvervschef for Middelfart Erhvervscenter. Det har vi været glade for.

Afleverer en stærk forening til sin efterfølger
Den afgående erhvervschef er stolt over at kunne aflevere en stærk erhvervsforening til sin efterfølger og ønsker, at medlemmerne kommer godt videre:

– Mit hjerte banker for virksomhederne i Middelfart Kommune, og jeg er stolt af det erhvervsliv, vi har i hele kommunen. Jeg har set hundredvis af iværksættere gøre en ide til en levevej og lokale virksomheder udvikle sig med høje vækstrater gennem næsten 20 gode år. Det har været en fantastisk rejse, og jeg er taknemmelig for at have været en del af den enorme udvikling. Det har jeg nu lyst til at bygge videre på i anden sammenhæng, siger Niels Chr. Hammelev.

Middelfart Kommune oplever ligesom andre kommuner i landet rigtig stor vækst i øjeblikket, og derfor er der brug for en forening, der fortsat bakker op om virksomhederne og deres udfordringer:

– Der er stadig behov for et proaktivt erhvervscenter, som kan understøtte og udvikle kommunens erhvervsliv. Der sker mange ting i Middelfart Kommune lige nu, og derfor er det vigtigt for Erhvervsrådet, at vi kan varetage medlemmernes interesser på alle områder af den nye strategi, siger Uffe Høeg Johansen.

Niels Chr. Hammelev fratræder med udgangen af februar 2022, og Middelfart Erhvervsråd vil med det samme gå i gang med rekrutteringen af en ny erhvervschef.