50 år: Charlotte Jacobsen, Middelfart, fylder mandag den 14. marts 50 år.

Middelfart/Fredericia: Charlotte Jacobsen har sin daglige gang som rådgiver i Middelfart Sparekasses afdeling i Fredericia, hvor hun sidste år kunne fejre sit 25-års jubilæum. På tråds af sit mangeårige tilhørsforhold til fæstningsbyen krydser hun dog dagligt Lillebælt for at komme hjem til Middelfart, hvor hun er født og opvokset.

Charlotte Jacobsen bor i dag i landlige omgivelser på en gård i udkanten af byen og har to døtre og en søn på henholdsvis 21, 16 og 18 år.

Selv om den ældste datter er flyttet hjemmefra for at studere i Aarhus, og den yngste for tiden er på efterskole, er der aldrig stille på gården, som summer af liv. Her er både heste, høns og katte, som det jo hører sig til. Ej at forglemme den unge bomuldshund Eliot, som elsker at følge med Charlotte Jacbosen rundt på gården og blive møgbeskidt, når de andre dyr skal passes og fodres.

Charlotte Jacobsen nyder livet på landet og holder især af at dyrke sin have, så der både er smukke blomster at kigge på og friskt grønt og frugt at spise af.