Efter at hun i månedsvis ikke har kunnet udtale sig om borgmestersagen omkring forhenværende borgmester Jacob Bjerregaard, var det et lettet byrådsmedlem for Enhedslisten, der tog afstand til den skandale, der fredag formiddag blev præsenteret for pressen.

– Jeg er blevet ført bag lyset, sagde Cecilie Roed Schultz fredag eftermiddag. Hun havde fulgt pressekonferencen på tv, men kendte til indholdet af advokatundersøgelsen fra sin post i økonomiudvalget.

På trods af de personlige implikationer i at have kendt og arbejdet sammen med de mennesker, sagen omhandler, synes hun ikke det var svært at træffe en beslutning om at sagen skulle videre til politiet.

Overfor Enhedslistens medlem af kommunalbestyrelsen havde den hjemsendte kommunaldirektør, Annemarie Zacho-Broe, ifølge Schultz antydet at rygterne om en upassende relation med Bjerregaard byggede på en fordom om at hun var en ung kvinde, samt at det var usædvanligt at have en stilling som ung, kvindelig kommunaldirektør.

– Det talte ind i en tankegang, jeg selv havde. Men nu er jeg skuffet.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
John Skov
John Skov
16:02 - 13. marts 2021 16:02

På pressemødet i går står borgmester og viceborgmester med bedemandsansigter og beklager, at de ikke reagerede tidligere! I dag kan man så bla. læse, at Cecilie Roed Schultz er blevet ført bag lyset!
Men, hvor har i været henne? Hele kommunen har hørt rygterne fra rådhuset og kunnet se der var noget ravende galt, de eneste de er kommet bag på er tilsyneladende byens politikere! Hvorfor er der ingen der har reageret på den ualmindelig store udskiftning af chefer? Viceborgmesteren undskyldte det med, at personalesager ikke skal forelægges bla økonomiudvalget, – nej, muligvis ikke, men det må da undre, selv viceborgmesteren, at der hele tiden er nye mennesker at forholde sig til på rådhuset!
Det forekommer, at alle har været bange for Bjerregårds reaktion og dermed undladt, at bringe tingene op.
Dette beviser mine tidligere påstande om totalt inkompetente byrådspolitikere i Fredericia kommune og forstærker behovet for, at vi får renset ud ved det kommende kommunalvalg.

Somsak
Somsak
16:33 - 13. marts 2021 16:33

Det skal du ikke være ked af, kommunens skatteydere er blevet ført bag lyset i årevis mht. teaterskandalen og alle de millioner der røg der….samt selvfølgelig alle de gyldne håndtryk. der har været når man hurtigt har skullet skille sig af med topchefer for, at der kunne blive gjort plads til “de rette”.