middelfartavisen.dk
middelfartavisen.dk
CC Biler er nu i Middelfart
/

CC Biler har åbnet en afdeling i Middelfart efter at virksomheden blot har eksisteret i Fredericia. Det er en gammel virksomhed, der har været i gang i cirka 25 år. De vil ikke kun være et lokalt bilhus, da aktørerne i CC Biler ønsker at favne bredt og være hele Danmarks bilhus.

Daniel Bjerregaard, som er salgskonsulent i virksomheden, kan mærke, at borgerne i Middelfart godt kan lide at handle lokalt. Det er en forskel fra Fredericia grundet byens beliggenhed, hvor man havde kunder fra hele landet. Han ser det som en positiv udvikling, at kunderne foretrækker at handle lokalt, hvilket fletter godt sammen med virksomhedens salgsstrategi. De har biler til alle behov, og det er derfor ikke en forhindring, hvorvidt kunden ønsker en lille gul bil eller en stor firmabil. Derfor dækker bilerne mange forskellige prisklasser, da det brede perspektiv er vigtigt for Daniel Bjerregaard og hans kollegaer.

– Lige nu er der en tendens til at kigge efter ejeromkostninger på den enkelte bil, og om bilen kører langt på literen. Kunderne er blevet mere prisbevidste, og her hjælper vi med at finde den perfekte bil til den perfekte pris, udtrykker han.

Virksomheden har haft det ambivalent med corona-krisen, da de til trods for nedlukninger og restriktioner har mærket stor interesse fra bilkunderne. Dog har det svært at nå frem til bestemte segmenter, der har specielle præferencer til biler. Derfor vil han i den kommende tid med hans ekspertise inden for salg forsøge at nå til så mange segmenter som muligt. Han ser sig selv i bilbranchen i mange år, da han arbejder i en virksomhed, som han brænder for.