Christian Eriksen startede lørdag på banen for første gang i en Premier League-kamp. Danskeren endte med at spille fuldtid i kampen mod Norwich, som London-klubben vandt 3-1.

Brentford har været nede i en bølgedal og er blevet en del af nedrykningskampen i Premier League, og der skulle derfor point på kontoen, da holdet mødte Norwich på udebane.

Mathias Jensen har sæsonen igennem været foretrukket på den centrale midtbane sammen med Christian Nørgaard, men til opgøret mod Norwich, var Jensen bænket, og i stedet startede Christian Eriksen på banen efter, at han i sidste uge fik debut, hvor han afløste netop Mathias Jensen.

Det var dog ikke Eriksen, der stjal billedet for Brentford. Det var i stedet holdets topscorer Ivan Toney, der efter 35 minutter bragte Brentford på sejrskurs. I anden halvleg scorede han to gange på straffespark inden, at det lykkedes Teemu Pukki at reducere til slutresultatet 3-1.

Sejren var Brentfords første i Premier League siden den 2. januar, hvor de besejrede Aston Villa. Sejren betyder, at Brentford nu er på 15. pladsen med seks point ned til Burnley på 18. pladsen.