FC Fredericia spillede søndag 1-1 mod Vendsyssel, og selvom det ikke blev til tre point, så kan holdet tage noget nok så vigtigt med derfra, da breddespillerne viste sig frem på bedste vis efter svære omstændigheder.

I forhold til kampen mod FC Helsingør før landskampspausen var der fem nye ansigter i startopstillingen, og dertil kommer, at flere spillere spillede en anden position. Blandt andet blev Kristian Kirkegaard skubbet frem som angriber, og Alexander Jensen blev sendt ind på kanten fra start.

Alexander Nybo var tilbage i målet for første gang i en turneringskamp i den her sæson, hvor Elias Olafsson har været det foretrukne valg, og midterforsvaret bestod af Lukas Enevoldsen og Mathias Johannsen for første gang i sæsonen. Ingen af tingene var til at se, da alle tog skeen i den anden hånd og leverede en god indsats. 

Elias Olafsson, Erik Nissen, Tobias Anker, Anders Holvad og Agon Mucolli startede alle ude i forhold til Helsingør-kampen. Kun Holvad kom til at spille en nævneværdig rolle mod Vendsyssel, da han kom ind med en halv time igen, mens Nissen kom ind i overtiden. Resten var slet ikke med i truppen, og det sætter præstationen i relief.

De nævnte spillere har alle været nogen, der har været en fast del af den stamme, som Michael Hansen har benyttet sig af hidtil i sæsonen, og at skifte så mange ud af tvungne årsager er ikke bare ligetil. De spillere, der kom ind i stedet, gjorde det godt, og de spillere, der normalt starter inde, trådte også i karakter.

Det gjaldt især på den centrale midtbane, der bestod af Christian Ege Nielsen og Raphael Onyedika, der særligt i første halvleg styrede kampen. Onyedika viste store individuelle kvaliteter, da han først lavede en skudfinte og efterfølgende bankede bolden i mål via den ene opstander. Nigerianeren ligner en spiller, der på sigt, kommer til at gøre sig gældende på FC Midtjyllands Superliga-mandskab.

Nok fik FC Fredericia ikke tre point, men Michael Hansen fik set, at han kan stole på hele truppen. Hansen har hele tiden gjort en dyd ud af at sige, at alle spillere i truppen er vigtige, og den pointe fik han ret i søndag eftermiddag i Hjørring.

Se her Sportsredaktørens karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (10): Det var ikke til at se, at han ikke har fået spilletid udover i en pokalkamp mod FC Sydvest og træningskampen mod Hamburger SV. Sikker i indgrebene, og flere gange diskede han op med store redninger. Var prisgivet ved udligningen.

Mikkel Knudsen (4): Burde have scoret i første halvleg, men skød over i en gunstig position. Ellers var han solid offensiv såvel som defensivt.

Lukas Enevoldsen (7): Vendsyssel kom ikke til det store i åbent spil, og det var blandt andet Enevoldsens fortjeneste. Derudover fornuftig boldomgang fra ham.

Mathias Johannsen (7): Solid præstation i midterforsvaret af Johannsen.

Nicolaj Ritter (4): Ikke så markant offensivt som ønsket, men var fornuftig defensivt.

Christian Ege Nielsen (7): Kaptajnen var tilbage efter at have afsonet karantæne, og det slap han godt fra. Især i første halvleg var han et omdrejningspunkt.

Raphael Onyedika (10 – Man of the Match): Han er 19 år, men det er ikke til at se. Fysikken er veludviklet og teknisk er han også velfunderet. Om et par år er han potentielt fast mand i FC Midtjylland, hvis den udvikling fortsætter. Lejesvenden krydrerede endnu en god præstation med et flot mål.

Christian Tue (4): Gjorde det fornuftigt på højrekanten.

Mathias Gertsen (4): Burde have scoret undervejs, da han kom alene igennem med Vendsyssels keeper, men ellers gjorde han det godt og var også god verbalt i andre rutinerede kræfters fravær.

Alexander Jensen (4): Blev egentlig hentet til klubben som en spiller, der primært gør sig centralt i banen, men startede inde på kanten og det slap han fornuftigt fra.

Kristian Kirkegaard (4): Kirkegaard er ikke angriber, men i manglen på  alternativer gjorde Kirkegaard det fint bortset fra, at han havde en chance han burde have scoret på.

____

Anders Holvad (4): Kom ind med en halv times tid igen og bidrog med god energi.

Andreas Oggesen (7): Godt indhop af Oggesen. Viste, at han er klar igen ovenpå skaden, der ellers havde holdt ham ude siden sæsonpremieren, hvor han blev skadet.

Henry Uzo (UB): Spillede ikke nok.

Erik Nissen (UB): Spillede ikke nok.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer